Uppsala universitet,

Konferensvärdar till Uppsala Health Summit 23-25 Oktober 2023

Uppsala universitet, Universitetsförvaltningen, Avdelningen för kommunikation och externa relationer

 

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 54,000 studenter, mer än 7,500 anställda och en omsättning på cirka 8 miljarder kronor.

 

Uppsala Health Summit är en internationell, årligt återkommande mötesplats för beslutsfattare, opinionsbildare och experter för samtal om hur vi kan använda kunskap från forskning och innovationer för bättre hälsa och bättre vård. Deltagarna som kommer från olika delar av världen är personligt inbjudna och representerar industrin, den politiska sektorn, akademin och civilsamhället,. Temat för mötet som äger rum den 23-25 oktober 2023 är Chemical Pollution and One Health: From Reactivity to Proactivity.

 

BakomUppsalaHealth SummitstårUppsalauniversitettillsammansmedsexandraoffentligaellericke-vinstdrivandeparter.UppsalaHealthSummitskagenomgåendehållaenmyckethöginternationellstandardpåalltfråntalare, formerfördialogochdenserviceochdetvälkomnandedelegaternafårundermötet.

Vi söker nu kvalificerade och entusiastiska värdar till Uppsala Health Summit 2023.

Arbetsuppgifter: Som värd för Uppsala Health Summit kan dina arbetsuppgifter omfatta arbete i informationsdisken, hjälpa till med mikrofoner vid plenum och workshops, vägleda delegater inom konferenslokalerna på Uppsala slott bl a.  

Exakt vilka uppgifter du kommer att ansvara för beslutas senast veckan innan Uppsala Health Summit, då vi också har en genomgång av arbetsuppgifter. Denna genomgång kommer att ske i möteslokalerna i oktober (exakt datum informeras vid ett senare tillfälle). Genomgången är obligatorisk då vi ser den som en förutsättning för att du ska kunna genomföra arbetsuppgifterna. Vid det tillfället får du också information om vilka tider du kommer att tjänstgöra. De tidiga arbetspassen startar 7:30, och de sena arbetspassen slutar c:a 20:00. Passens längd kan vara mellan 4-10 timmar enligt individuella scheman.

All kommunikation under Uppsala Health Summit sker på engelska.

Kvalifikationskrav: Du som söker bör vara serviceinriktad och ha viss tidigare erfarenhet av att arbete med event och/eller konferenser. Mycket goda kunskaper krävs i engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Kunskaper i svenska är inte ett krav.

Önskvärt/meriterande i övrigt: Vi ser gärna att du som söker är student vid Uppsala universitet eller Sveriges Lantbruksuniversitet.

Ange i din ansökan om du är tillgänglig under hela Uppsala Health Summit, eller en del av tiden. Om endast under en del, ange vilka tider.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet

Lön: Individuell lönesättning

Tillträde: Timanställning enligt individuella scheman.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning enligt schema för perioden 23-25 oktober 2023

Upplysningar om anställningen lämnas via email: info@uppsalahealthsummit.se.

Välkommen med din ansökan senast den 22 september 2023.

 

 

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 23-25 oktober
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Deltid
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2023/3050
Facklig företrädare
  • Seko Universitetsklubben, seko@uadm.uu.se
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
  • Saco-rådet, saco@uadm.uu.se
Publicerat 2023-08-22
Sista ansökningsdag 2023-09-22

Tillbaka till lediga jobb