Uppsala universitet, Institutionen för informationsteknologi

Institutionen för informationsteknologi har en ledande position inom såväl forskning som utbildning på alla nivåer. Vi är idag Uppsala universitets tredje största institution och har i dag drygt 350 anställda varav 120 lärare och 120 doktorander. C:a 5000 grundutbildningsstudenter läser en eller flera kurser vid institutionen varje år. Mer information om oss hittar du på institutionen för informationsteknologis webbplats.

Institutionen för informationsteknologi lyser nu ut en tidsbegränsad anställning på 20 % i 1 år som PR-amanuens för masterprogrammet i dataanalys.

Arbetsuppgifter
Som PR-amanuens för masterprogrammet i dataanalys är du kontaktperson för blivande studenter och hjälper till med att samla in och organisera information om företag som är intresserade av att anställa studenter efter examen. Uppgifterna varierar, men vanliga inkluderar att samordna evenemang, hjälpa programkoordinatorn och studievägledaren att producera och organisera information för studenterna samt att assistera vid studentmässor.

Kvalifikationskrav
För att anställas som amanuens är det ett krav att du är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå. Den sökande ska vara aktiv student på masterprogrammet i dataanalys, med goda studieresultat. Arbetet innebär många kontakter och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om anställningen 
Anställningen är tidsbegränsad i 1 år enligt HF 5 kap § 12. Omfattningen är 20 %. Tillträde 1 juli 2024 eller enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala.

Upplysningar om anställningen lämnas av: Prof. Matteo Magnani, matteo.magnani@it.uu.se

Välkommen med din ansökan senast den 7 juni 2024, UFV-PA 2024/1651. 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-06-30
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-07-01
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2024/1651
Facklig företrädare
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
  • Seko Universitetsklubben, seko@uadm.uu.se
  • Saco-rådet, saco@uadm.uu.se
Publicerat 2024-05-13
Sista ansökningsdag 2024-06-07

Tillbaka till lediga jobb