Uppsala universitet, Institutionen för kvinnors och barns hälsa

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 45 000 studenter, mer än 7 000 anställda och en omsättning på cirka 7 miljarder kronor.

Institutionen för kvinnors och barns hälsa bedriver forskning, forskarutbildning och undervisning i gynekologi, obstetrik, perinatalmedicin, pediatrik, internationell hälsa, kvinnomedicin och klinisk psykologi. Institutionen har ca 120 anställda och totalt 480 verksamma medarbetare. Forskningen bedrivs inom tolv forskargrupper. Mer om institutionen kan du läsa på vår hemsida  www.kbh.uu.se.

Vi söker en klinisk assistent för arbete inom sjuksköterskeprogrammen i omvårdnad inom pediatrisk vård, både på grundutbildningen till sjuksköterska och specialistsjuksköterskeprogrammet inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar samt på fristående kurser.

Arbetsuppgifter: I arbetet ingår undervisning, PBL-handledning, seminarie-handledning och examinationer. Till undervisning räknas kursansvar, kursadministration och kursutveckling. Undervisning bedrivs genom campus och delvis på distans. Undervisning bedrivs på grund- och avancerad nivå. Till arbetsuppgifterna hör också att följa utvecklingen inom det egna ämnesområdet och samhällsutvecklingen i övrigt som har betydelse för arbetet vid universitetet samt forskning. 

Kvalifikationskrav: Behörighet att anställas som klinisk assistent har, enligt högskoleförordningen, den som har avlagt läkarexamen, tandläkarexamen eller den som är antagen till utbildning på forskarnivå inom medicin. Vi söker dig som är specialistsjuksköterska inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom och erfarenhet av undervisning. 

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde: 2021-02-01 eller efter överenskommelse.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning t.o.m. 2022-01-16.

Anställningens omfattning: 20%.

Upplysningar om anställningen lämnas av: Studierektor Maria Grandahl, e-post maria.grandahl@kbh.uu.se, tel. 070-8922581.

Välkommen med din ansökan senast den 3 december 2020, UFV-PA 2020/4172.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2021-02-01
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2020/4172
Facklig företrädare
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
  • Seko Universitetsklubben, seko@uadm.uu.se
  • Saco-rådet, saco@uadm.uu.se
Publicerat 2020-11-19
Sista ansökningsdag 2020-12-03

Tillbaka till lediga jobb