Uppsala universitet, institutionen för geovetenskaper

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 54 000 studenter, mer än 7 500 anställda och en omsättning på cirka 8 miljarder kronor.

Institutionen för geovetenskaper vid Uppsala universitet är Sveriges största och bredaste institution av sitt slag med cirka 200 anställda. Vår forskning sträcker sig inifrån jordens kärna ut till atmosfären, från mikroskopiska mineral och fossil till hur berg och oceaner bildas, från tiden för jordens födelse fram till idag. Vi kartlägger jordens och livets utveckling över flera miljarder år och studerar sambandet mellan atmosfären och haven med hänsyn till klimatförändringar och hållbar utveckling. För mer information se: www.geo.uu.se eller besök oss på www.facebook.com/geouppsalauniversity/.

Centrum för miljö- och utvecklingsstudier, CEMUS, är en gemensam centrumbildning vid UU och SLU, med fokus på studentdriven utbildning och samverkan i nära samarbete med olika forskningsaktiviteter inom det breda och tvärvetenskapliga miljö- och hållbarhetsområdet. Läs mer på www.cemus.uu.se

Arbetsuppgifter:

Arbetet innefattar samordning, planering och administration av verksamheten vid CEMUS samverkan och utbildning i nära samarbete med kollegor, studenter och externa samarbetspartners. Arbetsuppgifterna inkluderar planering och genomförande av daglig verksamhet med särskilt fokus på organisationens utåtriktade verksamhet och samverkan med externa aktörer; samarbete med personal, studenter vid UU och SLU, samt olika lokala och internationella kontakter; internt arbete med stöd; och löpande administration av verksamheten.

Kvalifikationskrav:

Grundexamen, gärna inom hållbar utveckling. Dokumenterad arbetslivserfarenhet av att arbeta med studentdrivna kurser samt dokumenterad erfarenhet av aktiv studentmedverkan. Dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete med olika samverkansprojekt med särskilt fokus på tvärvetenskapliga utbildningsmiljöer och samarbete med studenter och personal.

Önskvärt/meriterande i övrigt:

Arbetet ställer stora krav på samarbetsförmåga samt att självständigt kunna driva och slutföra sina arbetsuppgifter inom givna tidsramar, även under tillfälliga arbetstoppar. God datorvana och goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är starkt meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, så som förmågan att kunna ta egna initiativ och lösa problem på ett för verksamheten konstruktivt sätt.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde: 2019-09-01 eller efter överenskommelse.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning, 2019-09-01 till 2020-03-14.

Anställningens omfattning: 30 %

Upplysningar om anställningen lämnas av Samverkansansvarig Sara Andersson tel 0702-563828, e-post sara.andersson@cemus.uu.se.

Välkommen med din ansökan senast den 9 aug 2019, UFV-PA 2019/2065.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 20190901
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 30%
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2019/2065
Facklig företrädare
  • Seko Universitetsklubben, seko@uadm.uu.se
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
  • Saco-rådet, saco@uadm.uu.se
Publicerat 2019-06-11
Sista ansökningsdag 2019-08-09

Tillbaka till lediga jobb