Uppsala universitet, Intendenturen Lagerträdet

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 54 000 studenter, mer än 7 500 anställda och en omsättning på cirka 8 miljarder kronor.

Härmed utlyses en tjänst som teknisk samordnare till Geocentrum vid Intendenturen Lagerträdet.

Intendenturorganisationen är en samarbetsorganisation med uppgift att för institutioner (motsvarande) inom respektive intendenturområde ansvara för kostnadseffektiv samordning av gemensamma stödfunktioner för kärnverksamheten inom utbildning och forskning. Intendenturområdet Lagerträdet omfattar verksamheterna vid Evolutionsbiologiskt Centrum (EBC) med ca 450 anställda och Geocentrum med ca 300 anställda.

Arbetsuppgifter: Ansvara för att den dagliga driften på Geocentrum fungerar i enlighet med intendenturens uppdrag samt att arbetsleda personalen för den tekniska servicen (idag fyra medarbetare).

I intendenturens uppdrag ingår bland annat att ansvara för den tekniska servicen till verksamheterna, såsom exempelvis skötsel av gemensamma lokaler och teknisk utrustning, små och medelstora lokalförändringar, planering och utförande av flyttar, samordning av transporter, underhåll av möbler, systematiskt brandskyddsarbete (SBA), post- och godshantering samt avfallshantering/källsortering.

I arbetet ingår även att skapa lösningar och goda rutiner som underlättar och skapar tydlighet samt säkerställer att regelverken följs.

Kvalifikationskrav: För arbetsuppgifterna krävs relevant utbildning på lägst gymnasienivå, gärna med teknisk inriktning eller erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig.

Du ska ha erfarenhet av arbetsuppgifter som av arbetsgivaren bedöms vara relevanta för tjänsten. Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Du ska ha B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och kompetenser i denna rekrytering. Vi söker dig som är en serviceinriktad, initiativtagande och självgående person med ett stort mått av personlig mognad. Du är tydlig och har en väl utvecklad förmåga att samarbeta och att kommunicera. Du är stabil, kvalitetsmedveten, strukturerad och relationsskapande. Vidare vill vi även att du är en bra ledare med gott omdöme.

Meriterande: Erfarenhet av arbete med modern AV-teknik, budget samt administrativt arbete.

Instruktioner för ansökan: Ansökan ska innehålla 1) ett brev som beskriver dig själv, din bakgrund/dina erfarenheter samt varför du vill ha tjänsten, 2) en kort beskrivning av din utbildning, 3) ditt CV, 4) och om du vill, löneanspråk.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Anställningen: Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Individuell lönesättning tillämpas. Provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde: Snarast efter överenskommelse.

Upplysningar om anställningen lämnas av: Intendent Stefan Gunnarsson, stefan.gunnarsson@ebc.uu.se, 018-471 26 38.

Välkommen med din ansökan senast 2019-04-26, UFV-PA 2019/981.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast efter överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2019/981
Facklig företrädare
  • Seko Universitetsklubben, seko@uadm.uu.se
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
  • Saco-rådet, saco@uadm.uu.se
Publicerat 2019-04-08
Sista ansökningsdag 2019-04-26

Tillbaka till lediga jobb