Uppsala universitet, Institutionen för kvinnors och barns hälsa

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.

Vid institutionen för kvinnors och barns hälsa arbetar idag ca 120 medarbetare, varav 12 medarbetare inom administration & IT. Här hos oss bedriver vi forskning, forskarutbildning och undervisning i gynekologi, obstetrik, perinatalmedicin, pediatrik samt i global hälsa, kvinnomedicin och klinisk psykologi.

Vi söker nu efter en driven ekonomiadministratör som vill arbeta i vårt glada arbetslag. Som medarbetare hos oss får du möjligheten att arbeta och utvecklas inom ekonomiadministration samtidigt som du får vara en del av verksamheten. Hos oss får du arbeta i en spännande kultur med medarbetare från hela världen samt möjlighet att delta i olika aktiviteter/evenemang, nätverk och utbildningar.

Välkommen att söka till institutionen för kvinnors och barns hälsa!

Arbetsuppgifter
Som ekonomiadministratör hos oss arbetar du tillsammans med 2  ekonomer med där ni alla tre har olika ansvarsområden. Arbetsuppgifterna innebär att du självständigt driver ekonomiadministrativa frågor samt ansvarar för uppgifter så som bokslut, uppföljning och analys. Vidare innebär även arbetsuppgifterna att göra redovisningar till externa bidragsgivare, fakturahantering och projektkalkyler.

I det dagliga arbetet kommer du att interagera och ha ett nära samarbete med forskare och andra medarbetare inom institutionens stödfunktion. En viktig del i arbetet är således att även ge god service och stöd i olika ekonomiska frågor. Då vi arbetar gemensamt som grupp kan andra administrativa arbetsuppgifter komma att ingå.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har intresse för ekonomi och gillar att ge service. Som sökande för denna tjänst behöver ha en högskoleexamen i ekonomi eller annat relevant område, en eftergymnasial yrkesutbildning i ekonomi eller motsvarande kompetens som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. För att kunna genomföra arbetsuppgifterna krävs det även att du har en mycket god datorvana och erfarenhet av att arbeta administrativt. Vidare är även god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på både svenska och engelska är ett krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet som god förmåga till självständigt och strukturerat arbete, egen initiativ- och drivkraft samt förmåga att göra prioriteringar, noggrannhet, stor ansvars- och servicekänsla, flexibilitet och förmåga att möta arbetstoppar samt mycket god samarbetsförmåga. Önskvärt är erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete inklusive bokslut, redovisning och uppföljning. Erfarenhet av arbete i offentlig verksamhet och erfarenhet av arbete i ekonomisystem är meriterande.

Villkor

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde: November 2018

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning planerad t.o.m. 190731

Anställningens omfattning: 100%

Upplysningar om anställningen lämnas av Administrativ chef Malin Ghanem malin.ghanem@kbh.uu.se 018-611 5983, ekonom Martin Selinus martin.selinus@kbh.uu.se 018-611 5986 eller HR-generalist Isabel Barrios Bjurlén ísabel.barrios_bjurlen@kbh.uu.se 018-6115926

Välkommen med din ansökan senast den 6 augusti 2018, UFV-PA 2018/2432.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 20181101
Löneform fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2018/2432
Facklig företrädare
  • Suzanne Borén Andersson, TCO/ST, 018-471 6251
  • Ellena Papaioannou, Seko, 018-471 3315
  • Per Sundman, Saco-rådet, 018-471 1485
Publicerat 2018-07-06
Sista ansökningsdag 2018-08-06

Tillbaka till lediga jobb