Uppsala universitet, Institutionen för psykologi

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 42.000 studenter, 7.000 anställda och en omsättning på 6,7 miljarder kronor.

Vid institutionen för psykologi bedriver vi både utbildning och forskning på hög nivå. Här utbildas ca 700 heltidsstudenter varje år. För mer information är du välkommen att besöka vår webbsida: www.psyk.uu.se

Arbetsuppgifter: Som studievägledare vid institutionen för psykologi kommer du främst att arbeta med vägledningssamtal, studieplanering, uppföljning och information till våra studenter och presumtiva studenter. Till arbetsuppgifterna hör att tillsammans med institutionens webbadministratör hålla institutionens utbildningssidor uppdaterade samt att vid behov utföra behörighetskontroller. Även andra studievägledningsrelaterade arbetsuppgifter eller institutionsgemensamma uppgifter kan förekomma. Du kommer att ha ett nära samarbete med institutionens andra studievägledare samt samverka med andra institutioner kopplade till institutionens program och kurser och med enheten för studie- och karriärvägledning.

Då arbetet kan innebära arbetstoppar vid bl a antagningstider, är det en fördel om personen vi anställer har möjlighet att arbeta mertid vid behov.

Kvalifikationskrav: Studie-och yrkesvägledarexamen är ett krav, eller motsvarande kompetens som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift. God datorvana. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet där god samarbetsförmåga, servicekänsla och ansvarskänsla är viktiga egenskaper. Vi söker dig som är van vid att arbeta självständigt och gillar att ta egna initiativ. Du bör som person vara strukturerad och ha en god förmåga att prioritera.

Önskvärt och/eller meriterande i övrigt: Erfarenhet av arbete som studievägledare, gärna inom universitet eller högskola, samt erfarenhet av UPPDOK är särskilt meriterande.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Upplysningar om anställningen lämnas av Cecilia Sundberg, administrativ samordnare. 018-4717857, cecilia.sundberg@psyk.uu.se

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde: Snarast, efter överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas.

Anställningens omfattning: 50 %.

Välkommen med din ansökan senast den 30 oktober 2017. Märkt UFV-PA 2017/3532.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast möjligt, enligt överenskommelse
Löneform Fast Lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2017/3532
Facklig företrädare
  • Per Sundman, Saco-rådet, 018-471 1485
  • Suzanne Borén Andersson, TCO/ST, 018-471 6251
  • Ellena Papaioannou, Seko, 018-471 3315
Publicerat 2017-10-13
Sista ansökningsdag 2017-10-30

Tillbaka till lediga jobb