Uppsala universitet, Institutionen för medicinska vetenskaper

Institutionen för medicinska vetenskaper är en stor klinisk institution med ca 250 anställda och över 900 personer som är anknutna via Akademiska Sjukhuset. Institutionen har en bred forskningsprofil med starka forskargrupper inom en rad områden. Forskningen äger rum i nära anslutning till den kliniska verksamheten vid Akademiska sjukhuset och omfattar såväl grundläggande studier kring sjukdomsorsaker som utveckling och utvärdering av förbättrad diagnostik och nya behandlingsmetoder. Mer om institutionens verksamhet finns på www.medsci.uu.se

Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba inom Uppsala universitet. 

Arbetsuppgifter
Amanuensens huvuduppgift är rättning av inlämningsuppgifter och kursadministration. Kursen är uppdelad i sex moment. I dessa ingår inlämningsuppgifter, både individuella och gruppuppgifter. Du kommer ha kontakt med studenterna digitalt, rätta deras uppgifter, ge återkoppling, monitorera deras gruppdiskussioner. Du rättar inlämningsuppgifterna med stöd från ordinarie lärare. Du arbetar i digitala plattformen Studium.

Kvalifikationskrav
Som sökande önskar vi att du är aktivt studerande på Läkarprogrammets senare del, och har godkänd psykiatrikurs, alternativt har motsvarande kompetens. Arbetet som amanuens innebär många sociala kontakter, varför det är viktigt att ha en mycket väl utvecklad samarbetsförmåga samt förmåga att kommunicera på ett lyhört sätt. Mycket stor vikt läggs vid personliga egenskaper som noggrannhet, struktur och flexibilitet. Goda kunskaper i svenska krävs.

Anställningsvillkor
Anställning som amanuens regleras i Högskoleförordningen 5 kap. Bara den som är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå får anställas som amanuens (HF 5 kap §10). 

Önskvärt/meriterande i övrigt
• Erfarenhet av undervisning
• Erfarenhet och skicklighet i det administrativa systemet Studium

Om anställningen 
Anställningen är tidsbegränsad enligt HF 5 kap § 12. Omfattningen är 20 %. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala.

Upplysningar om anställningen lämnas av: Professor Mia Ramklint mia.ramklint@neuro.uu.se

Välkommen med din ansökan senast 30 juni 2023, UFV-PA 2023/2265.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2023-09-01
Löneform fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2023/2265
Facklig företrädare
  • Seko Universitetsklubben, seko@uadm.uu.se
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
  • Saco-rådet, saco@uadm.uu.se
Publicerat 2023-06-02
Sista ansökningsdag 2023-06-30

Tillbaka till lediga jobb