Uppsala universitet, Institutionen för informatik och media

Vid institutionen för informatik och media undervisar och forskar vi inom informationssystem, människa-datorinteraktion samt medie- och kommunikationsvetenskap. Styrkan med denna sammansättning är att vi samlar kompetens, nätverk och forskare från olika men samtidigt tangerande områden. Därmed uppnår vi synergieffekter samtidigt som olikheterna genererar en kreativ och spännande forskarmiljö.

Arbetsuppgifter
Arbetet innefattar undervisningsrelaterade arbetsuppgifter som rättning, återkoppling av inlämningsuppgifter och rapporter samt administrativt arbete i relation till kurser i informationssystem, i tätt samarbete med lärarna på kurserna. En del övergripande administration i relation till kandidatprogrammen i systemvetenskap och digital affärsutveckling ingår också, samt deltagande i lärarmöten och programråd.

Kvalifikationer

Pågående högskolestudier. Avslutade kurser i informationssystem:

  • Inledande programmering med Java
  • Dynamiska webbapplikationer.

Goda språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift. Erfarenhet av administrativt arbete samt god datorvana.

Villkor
Anställning som amanuens regleras i Högskoleförordningen 5 kap. Bara den som är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå får anställas som amanuens (HF 5 kap §10).

Önskvärt/meriterande i övrigt
Arbetet ställer stora krav på samarbetsförmåga samt att självständigt kunna driva och slutföra sina arbetsuppgifter inom givna tidsramar, även under tillfälliga arbetstoppar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, så som förmågan att kunna ta egna initiativ och lösa problem på ett för verksamheten konstruktivt sätt. Kunskap om Institutionen för informatik och media är meriterande.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska innehålla en kort beskrivning av dig själv samt motivering till varför du söker tjänsten, uppge även om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Ansökan ska dessutom innehålla CV och ett intyg på studieresultat från Studentportalen.

Om anställningen
Anställningen är tidsbegränsad t.o.m. 2023-08-31. Omfattning är 50 %. Tillträde 2023-06-05 eller enligt överenskommelse. Placeringsort: Visby

Upplysningar om anställningen lämnas av  Jakob Bandelin, studierektor, jakob.bandelin@im.uu.se

Välkommen med din ansökan senast den 29 maj 2023, UFV-PA 2023/1970.

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningen avslutas 2023-08-31
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2023-06-05 eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2023/1970
Facklig företrädare
  • Seko Universitetsklubben, seko@uadm.uu.se
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
  • Saco-rådet, saco@uadm.uu.se
Publicerat 2023-05-12
Sista ansökningsdag 2023-05-29

Inapoi la locuri de munca vacante