Uppsala universitet, Intendenturområdet Lagerträdet

Härmed utlyses en halvtidstjänst som receptionist vid Intendenturen Lagerträdet.

Intendenturområdet Lagerträdet omfattar verksamheterna vid Evolutionsbiologiskt Centrum (EBC) och Geocentrum med ca 700 anställda och 2.000 studenter. Inom området finns Evolutionsmuséet och Paleontologiska muséet.

Du kommer vara en del av intendenturens arbetsstyrka, som idag består av 10 personer.

Arbetsuppgifter
Medverka i receptionsverksamheten vid Lagerträdet. Bemanna receptionen och svara på frågor från studenter, besökare och personal. Ta emot och hantera felanmälningar. Fungera som support i föreläsningssalar. Ta emot och hantera upphittade föremål. Löpande arbete med att förbättra rutiner som underlättar arbetet i receptionen och att säkerställa att gällande regelverk följs.

I arbetet ingår bland annat att ta emot nyanställda/gäster/studenter för att på svenska/engelska informera om gällande rutiner och riktlinjer inom Lagerträdets verksamhetsområde. Hantera passerkort och nycklar. Legitimationskontroller vid tillverkning/utdelning av passerkort. Arbete i behörighetssystem gällande lokaler/ dörrar.

I mindre omfattning ingår, vid behov, att vara behjälplig med intendenturens övriga arbetsuppgifter.

Kvalifikationskrav
För arbetsuppgifterna krävs utbildning på lägst gymnasienivå samt goda datorkunskaper, som av arbetsgivaren bedöms relevanta. Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig mycket väl på svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Vi vill att du har viss erfarenhet av att ha arbetat i reception.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och kompetenser i denna rekrytering. Vi söker dig som är en serviceinriktad, initiativtagande och självgående person med ett stort mått av personlig mognad. Du är tydlig och har en väl utvecklad förmåga att samarbeta och att kommunicera. Vidare är du kvalitetsmedveten, strukturerad och har lätt att skapa och bibehålla goda relationer. Då tempot periodvis kan vara högt är det också viktigt att du har en god förmåga att hantera stress.

Om anställningen 
Anställningen är tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas. Omfattningen är 50%. Tillträde 2024-08-12 eller enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala.                       

Upplysningar om anställningen lämnas av: Intendent Anders Jansson, anders.jansson@uu.se,
018-471 2599

Instruktioner för ansökan: Ansökan ska innehålla 1) ett brev som beskriver dig själv, din bakgrund/ dina erfarenheter samt varför du vill ha tjänsten, 2) en kort beskrivning av din utbildning, 3) ditt CV, 4) och om du vill, löneanspråk.

Välkommen med din ansökan senast den 11 juni 2024, UFV-PA 2024/1780.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-08-12 eller enligt ök.
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2024/1780
Facklig företrädare
  • Seko Universitetsklubben, seko@uadm.uu.se
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
  • Saco-rådet, saco@uadm.uu.se
Publicerat 2024-05-15
Sista ansökningsdag 2024-06-11

Tillbaka till lediga jobb