Uppsala universitet, Institutionen för speldesign

Institutionen för Speldesign finns placerad vid Campus Gotland ett internationellt campus mitt i världsarvsstaden Visby. Här finner du det bästa av två världar: det fullskaliga universitetets breda utbud och tyngd inom utbildning och forskning, samt den unika studiemiljön vid ett småskaligt campus. Institutionen erbjuder utbildning inom huvudområdet speldesign med de fyra kandidatprogrammen i Speldesign, Speldesign och grafik, Speldesign och programmering samt Speldesign och projektledning samt magister- och mastersprogram i speldesign. Institutionen erbjuder också fristående kurser i speldesign, grafik och spelprogrammering. Forskningen fokuserar på grundläggande frågeställningar inom speldesign. Vi söker nu en vikarierande  kursassistent i speldesign och grafik till institutionen för speldesign, Uppsala universitet - Campus Gotland.

Läs mer om institutionen verksamhet här.

Arbetsuppgifter
Ge stöd till studenter och lärare i 2D, 3D och Motion capture kurser inom utbildningsprogrammen i speldesign och grafik, och kurser i speldesign samt fungera som mentor och vägledare för studenter och vara en länk till programkoordinator. Innehavaren av anställningen ska också delta i det gemensamma institutionsadministrativa arbetet och verka för en god lärmiljö för studenterna. 

För aktivt deltagande i institutionens arbete krävs regelbunden fysisk närvaro på arbetsplatsen.

Kvalifikationskrav
Kandidatexamen i speldesign inriktning grafik eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Administrativ förmåga, ansvarskänsla och god samarbetsförmåga. Erfarenhet av mentor- och utbildningsadministrativt arbete vid svenskt universitet och god kännedom om universitetets utbildningssystem och institutionens utbildningsprogram. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet såsom att du är initiativtagande och har god samarbetsförmåga. Du ska självständigt kunna driva och slutföra dina arbetsuppgifter inom givna tidsramar. Kommunicera på engelska i tal och skrift är ett krav.

Önskvärt/meriterande i övrigt
Erfarenhet av student- och amanuensarbete inom speldesign och grafik. Erfarenhet av Digital sculpting

Om anställningen
Anställningen är tidsbegränsad, 5-7 månader. Omfattningen är 50 %. Tillträde 26 augusti 2024 eller enligt överenskommelse. Placeringsort: Visby

Upplysningar om anställningen lämnas av: Olle Jansson, prefekt, 018-471 8220, olle.jansson@speldesign.uu.se

Välkommen med din ansökan senast den 31 maj 2024, UFV-PA 2024/1621.

Om Campus Gotland: Campus Gotland utgör en knutpunkt för universitetets forskning och utbildning inom hållbarhet. För mer information om Campus Gotland.

Se hur det är att leva och bo på Gotland.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-03-31
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-08-26 eller enligt överneskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2024/1621
Facklig företrädare
  • Seko Universitetsklubben, seko@uadm.uu.se
  • Saco-rådet, saco@uadm.uu.se
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
Publicerat 2024-05-17
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb