Uppsala universitet, Institutionen för kvinnors och barns hälsa

Projektkoordinator

Institutionen för kvinnors och barns hälsa (KBH) är en internationell och mångprofessionell institution med fokus på hälsa och välfärd. Det globala hälsoperspektivet är alltid närvarande, och vi samarbetar över professioner och kliniska områden, både inom utbildning och inom forskning. 

Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba inom Uppsala universitet.

Arbetsuppgifter
I anställningen ingår att stödja forskargruppledaren i att samordna och administrera den dagliga verksamheten inom forskargruppen, såsom gruppmöten, resor, rapportering, rekrytering och handledarmöten i nära samverkan med forskargruppsledaren. I arbetsuppgifterna ingår att vara behjälplig med forskningsansökningar och rapporter, besvara administrativa frågor från doktorander och andra medlemmar i forskargruppen, sköta (inklusive skriva) kontrakt kopplade till data och provhantering och delning, sköta administration kring resor, kontering och bokningar samt arrangera möten. Du kommer att samarbeta med forskningssköterskor och -koordinatorer på Akademiska Barnsjukhuset. Ytterligare arbetsuppgifter kan tillkomma inom ramen för anställningen beroende av utvecklingen inom forskargruppen. Tjänsten är placerad vid Institutionen för Kvinnors och barns hälsa, MTC-huset, Dag Hammarskjölds väg 14B, Uppsala.

Kvalifikationskrav
Du skall ha disputerat och ha forskningserfarenhet efter disputation inom vad som arbetsgivaren bedömer är ett relevant ämne inom medicinsk forskning samt ha erfarenhet av epidemiologisk forskning. Du skall ha dokumenterad flerårig (5+ år) erfarenhet av projektkoordination inom akademi. Flytande färdigheter i kommunikation i tal och skrift både på svenska och engelska krävs. Du skall vara bekväm i att arbeta med Microsoft Powerpoint, Word och Excel. Erfarenhet av att skriva vetenskapliga rapporter samt etikansökningar, på engelska och svenska. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper så som analytisk förmåga, flexibilitet, servicekänsla och organisatorisk skicklighet. Vidare bör Du vara initiativtagande, tycka om att vara behjälplig, ha god samarbetsförmåga och aktivt medverka i teamarbete både som ledare samt medlem, samt självständigt kunna utföra dina arbetsuppgifter.

Önskvärt/meriterande i övrigt
Erfarenhet av att planera, initiera, leda, utföra och utveckla projektkoordination är meriterande för anställningen. Mycket av kommunikationen och texter vi skriver är på engelska och är därför meriterande om du har erfarenhet av engelska som arbetsspråk. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av att både skriva och korrekturläsa bidragsansökningar och vetenskapligt manuskript.

Om anställningen 
Anställningen är tillsvidare (provanställning kan tillämpas). Omfattningen är 100%. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala

Upplysningar om anställningen lämnas av: Professor Arja Harila, arja.harila@uu.se. 

Välkommen med din ansökan senast den 22 juni 2023, UFV-PA 2023/2392.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2023/2392
Facklig företrädare
  • Seko Universitetsklubben, seko@uadm.uu.se
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
  • Saco-rådet, saco@uadm.uu.se
Publicerat 2023-06-09
Sista ansökningsdag 2023-06-22

Wróć do ofert pracy