Uppsala universitet, Avdelningen för universitetsgemensam IT

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 45 000 studenter, mer än 7 000 anställda och en omsättning på cirka 7 miljarder kronor.

Vid universitetsgemensam IT på Uppsala universitet möter teknik och nytänkande gamla traditioner och vår uppgift är att bidra till att skapa fungerande samspel mellan IT och verksamhet. Just nu genomför Uppsala universitet ett förändringsarbete där vi utvecklar IT-verksamheten för att kunna erbjuda ett högkvalitativt och samordnat IT-stöd till världsledande forskning och utbildning.

Du får chansen att utvecklas i en ny organisation som tar tillvara på kompetens, initiativkraft och samarbetsförmåga. Tillsammans ska vi skapa en framtidsinriktad IT-organisation som utvecklar tjänster i världsklass och som erbjuder ett efterfrågat och verksamhetsnära IT-stöd. Vi söker dig som vill vara med i utvecklingen av universitetets nya IT-verksamhet.

Avdelningen för universitetsgemensam IT arbetar med strategiska IT-frågor och är samtidigt en serviceorganisation för gemensamma tjänster där uppdraget innefattar infrastruktur, förvaltning, service och support. Den nya avdelningen har omkring 200 anställda uppdelat på sex enheter.

Arbetsuppgifter:
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är ansvar för att planerade tester blir genomförda. Du är behjälplig i att rapportera fel och i felsökningsarbetet. Du stöttar även med att ta fram lathundar och dokumentation kring tillämpningar du testar.

Du ingår i ett team och leds av en arbetsledare som är väl insatt i området och som utgör ett dagligt stöd för dig i din roll. Anställningens omfattning är 25%.

Kvalifikationskrav:
För att bli aktuell för anställning som studentmedarbetare hos oss gäller att du:
• bedriver heltidsstudier vid Uppsala universitet med IT-inriktning
• har fullgjort godkända studier motsvarande 60 högskolepoäng
• inte har påbörjat forskarutbildning
• inte har en annan typ av tidsbegränsad anställning vid Uppsala universitet

Personliga egenskaper är viktiga. Du är utåtriktad, serviceinriktad och nyfiken på att lära dig mer om IT-området i praktiken. Du är ansvarstagande och har en utpräglad teamkänsla samtidigt som du har förmåga att självständigt ta initiativ. Du har en tydlig kommunikativ förmåga, med mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Önskvärt/meriterande i övrigt:
• erfarenhet av arbete inom IT-området
• erfarenhet av SharePoint

Ansökningsförfarande:
Ansökan ska innehålla personligt brev och CV samt intyg på aktiva studier, vårterminen 2020, och avklarade högskolepoäng (OBS: ladda upp intygen under Övriga filer).

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: 2020-01-14 eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning som studentmedarbetare, t.o.m. 2020-06-30.

Anställningens omfattning: 25%

Upplysningar om anställningen lämnas av: Enhetschef Annika Ohlsson, e-mail: annika.ohlsson@uu.se, telefonnummer: 018-471-7473.

Välkommen med din ansökan senast den 4 december 2019, UFV-PA 2019/3970

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2020-06-30
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2020-01-14 eller enligt överenskommelse.
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 25%
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2019/3970
Facklig företrädare
  • Seko Universitetsklubben, seko@uadm.uu.se
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
  • Saco-rådet, saco@uadm.uu.se
Publicerat 2019-11-20
Sista ansökningsdag 2019-12-04

Wróć do ofert pracy