Uppsala universitet, Uppsala linneanska trädgårdar

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 45 000 studenter, mer än 7 000 anställda och en omsättning på cirka 7 miljarder kronor.

Varje år säsongsanställer Uppsala linneanska trädgårdar ett antal trädgårdsarbetare som tillsammans med trädgårdsmästarna utför den dagliga skötseln av våra anläggningar.

Arbetsuppgifter:
Odling och skötsel av växtmaterial utomhus och i viss mån inomhus samt eventuellt medverkan vid utställningar och evenemang. Stor andel av arbetet utgörs av ogräsrensning och arbetet kan vara fysiskt krävande. Anställningarna gäller 6-8 månader under tiden mars till november.

Arbetet sker i nära samverkan med våra övriga trädgårdsmästare och botanister och kommer att förläggas i alla de linneanska trädgårdarnas anläggningar. 

Kvalifikationskrav:
Trädgårdsutbildning eller motsvarande kompetens som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vana vid trädgårdarbete och användande av trädgårdsmaskiner. Vi värdesätter god organisations- och samarbetsförmåga. Det krävs att du är noggrann, ansvarsfull, drivkraftig och har god arbetskapacitet och servicekänsla. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Önskvärt/meriterande i övrigt:
Lämplig praktisk erfarenhet av trädgårds- eller parkarbete i botanisk eller historisk trädgård. Vi ser gärna att du innehar B-körkort.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning. Det är önskvärt att löneanspråk anges i ansökan.

Tillträde: 2020-03-02 eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning som längst t.o.m. 2020-10-30.

Anställningens omfattning: 100 % eller enligt överenskommelse.

Upplysningar om anställningen lämnas av: Tomas Zicha, 018-471 2832

Välkommen med din ansökan senast den 5 december 2019, UFV-PA 2019/3978.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2020-03-02
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 15
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2019/3978
Facklig företrädare
  • Seko Universitetsklubben, seko@uadm.uu.se
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
  • Saco-rådet, saco@uadm.uu.se
Publicerat 2019-11-14
Sista ansökningsdag 2019-12-05

Wróć do ofert pracy