Uppsala universitet, Institutionen för informatik och media

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 46.000 studenter, 7.300 anställda och en omsättning på 7,3 miljarder kronor.

Vid institutionen för informatik och media undervisar och forskar vi inom informationssystem, människa-datorinteraktion samt medie- och kommunikationsvetenskap. Styrkan med denna sammansättning är att vi samlar kompetens, nätverk och forskare från olika men samtidigt tangerande områden. Därmed uppnår vi synergieffekter samtidigt som olikheterna genererar en kreativ och spännande forskarmiljö.

Arbetsuppgifter: Arbetet innefattar undervisningsrelaterade arbetsuppgifter som rättning, återkoppling av inlämningsuppgifter och rapporter samt administrativt arbete i relation till kurser i informationssystem, i tätt samarbete med lärarna på kurserna. En del övergripande administration i relation till kandidatprogrammen i systemvetenskap och digital affärsutveckling ingår också, samt deltagande i lärarmöten och programråd.

Kvalifikationskrav: För att anställas som amanuens är det ett krav att du är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå.

Avslutade kurser: Databaser 2, Applikationsutveckling och mobilitet. Pågående högskolestudier. Goda språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift. Erfarenhet av administrativt arbete samt god datorvana.

Villkor: Anställning som amanuens regleras i Högskoleförordningen 5 kap. Bara den som är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå får anställas som amanuens (HF 5 kap §10).

Önskvärt/meriterande i övrigt: Arbetet ställer stora krav på samarbetsförmåga samt att självständigt kunna driva och slutföra sina arbetsuppgifter inom givna tidsramar, även under tillfälliga arbetstoppar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, så som förmågan att kunna ta egna initiativ och lösa problem på ett för verksamheten konstruktivt sätt. Kunskap om Institutionen för informatik och media är meriterande.

Ansökningsförfarande: Ansökan ska innehålla en kort beskrivning av dig själv samt motivering till varför du söker tjänsten, uppge även om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Ansökan ska dessutom innehålla CV och ett intyg på studieresultat från Studentportalen.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde: 2020-01-20 eller efter överenskommelse.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning t.o.m. 2020-03-31.

Anställningens omfattning: 10 %

Upplysningar om anställningen lämnas av: Jakob Bandelin, biträdande studierektor, jakob.bandelin@im.uu.se, Pär Ågerfalk, par.agerfalk@im.uu.se

Välkommen med din ansökan senast den 16 december 2019, UFV-PA 2019/3826. 

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2020-03-31
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 10%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2019/3826
Facklig företrädare
  • Seko Universitetsklubben, seko@uadm.uu.se
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
  • Saco-rådet, saco@uadm.uu.se
Publicerat 2019-11-13
Sista ansökningsdag 2019-12-16

Wróć do ofert pracy