Uppsala universitet, Universitetsförvaltningen, Kommunikationsavdelningen

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.

Uppsala Health Summit är en internationell, årligt återkommande mötesplats för beslutsfattare, opinionsbildare och experter för samtal om hur vi kan använda kunskap från forskning och innovationer för bättre hälsa och bättre vård. Samtliga delegater är personligt inbjudna personer från industri, politik, akademi, vård och civilsamhället, och kommer från olika delar av världen.

Tema för mötet i oktober 2019 är ”Healthy Urban Childhoods”. Hur ska vi planera, utveckla och bygga stadsmiljöer så att de främjar barns fysiska och psykiska hälsa?

Vi söker nu 1 – 2 personer som under en begränsad tid kan assistera oss med att kartlägga nyckelaktörer, på organisations- och personnivå, att bjuda in till 2019 års möte.

Du hittar mer information om Uppsala Health Summit på www.uppsalahealthsummit.se.

Arbetsuppgifter:

Kartläggning av nyckelaktörer inför Uppsala Health Summit 2019 ska inriktas på organisationer och personer som är har en ledande position inom sin organisation, och visst inflytande på stadens utveckling, inom sitt verksamhetsområde eller på policynivå, nationellt och/eller internationellt.

Arbetet ska utmynna i en aktuell förteckning över nyckelaktörer, organisationer och nyckelpersoner inom dessa organisationer, med korrekta kontaktuppgifter.

Under arbetet kommer du att få stöd från och rapportera till Uppsala Health Summits projektledning och experter i programkommittén, d.v.s forskare från olika vetenskapliga områden vid bl.a. Uppsala universitet och Sveriges Lantbruksuniversitet, utöver många externa, oftast internationella, kontakter.

Ytterligare administrativa arbetsuppgifter kan förekomma.

Detta är ett deltidsjobb som till stor del kan utföras från hemmet vid de tider som passar dig, men du måste naturligtvis kunna ta kontakt med människor när de är tillgängliga. Med tanke på att vi arbetar med kontakter i alla delar av världen, betyder det att du ibland kan behöva arbeta på udda tider.

Kvalifikationskrav:

Du som söker ska ha ett intresse för hälsopolitiska frågor, och gärna ha intresse och viss inblick i just årets ämne, staden och barnen.

För att söka det här jobbet ska du

  • kunna använda engelska som arbetsspråk,
  • vara uthållig och noggrann,
  • vara van att kontakta och skapa relationer med personer du tidigare inte mött.

Önskvärt/meriterande i övrigt: Vi tror att en lämplig bakgrund kan vara pågående eller avslutade master-studier i ämnen som exempelvis landskapsarkitektur, global hälsa, socialmedicin, folkhälsovetenskap, marknadsföring, eller statsvetenskap.

Vi ser gärna att du som söker är student vid Uppsala universitet eller SLU.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: 130 kronor / timme.

Tillträde: 2018-12-17 eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning t.o.m. 2019-03-31 eller enligt överenskommelse.

Anställningens omfattning: Deltid. Enligt överenskommelse, totalt cirka 80-120 timmar, utspritt över perioden.

Upplysningar om anställningen lämnas av Madeleine Neil, madeleine.neil@uadm.uu.se, telefon 018-471 19 37.

Välkommen med din ansökan senast den 26 november 2018, UFV-PA 2018/3798.

Anställningsform Umowa o pracę na czas określony 3-6 miesięcy
Anställningen avslutas 2019-03-31
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 10%
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2018/3798
Publicerat 2018-11-05
Sista ansökningsdag 2018-11-26

Wróć do ofert pracy