Uppsala universitet, Konstvetenskapliga institutionen

Konstvetenskapliga institutionen vid Uppsala universitet bedriver utbildning på grundnivå, avancerad nivå och forskarnivå samt forskning inom ämnesinriktningarna konstvetenskap, textilvetenskap och kulturvård på två orter, Engelska parken i Uppsala och Campus Gotland i Visby. För mer information, var god se institutionens hemsida: http://www.konstvet.uu.se/.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna som universitetsadjunkt i kulturvård kommer huvudsakligen att handla om undervisning, examination, handledning, kursansvar och programansvar inom Byggnadsantikvarieprogrammet vid Campus Gotland. Du förväntas också delta i utvecklingsarbete i utbildningen. Tjänstgöringsorten är Visby. 

Kvalifikationer
Behörig är den avlagt grundexamen inom ämnet kulturvård, eller något som arbetsgivaren bedömer likvärdigt, samt visat pedagogisk skicklighet och har de personliga egenskaper som krävs för att fullgöra anställningen väl. Erfarenhet av byggnadsantikvariskt arbete samt av att genomföra byggnadsantikvarisk utbildning på högskolenivå är ett krav. Arbetet kräver mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska.

Om anställningen
Anställningen är tidsbegränsad, t.o.m. 2025-03-14. Omfattning är 50%. Tillträde 2024-07-01 eller enligt överenskommelse. Placeringsort: Visby

Upplysningar om anställningen lämnas av: bitr prefekt Mattias Legnér mattias.legner@konstvet.uu.se

Välkommen med din ansökan senast den 3 juni 2024, UFV-PA 2024/1710.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-07-01
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2024/1710
Facklig företrädare
  • Seko Universitetsklubben, seko@uu.se
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
  • Saco-S-föreningen, saco-s@uu.se
Publicerat 2024-05-20
Sista ansökningsdag 2024-06-03

Tillbaka till lediga jobb