Uppsala universitet, Institutionen för informationsteknologi

Institutionen för informationsteknologi har en ledande position inom såväl forskning som utbildning på alla nivåer. Vi är idag Uppsala universitets tredje största institution och har i dag drygt 350 anställda varav 120 lärare och 120 doktorander. C:a 5000 grundutbildningsstudenter läser en eller flera kurser vid institutionen varje år. Mer information om oss hittar du på institutionen för informationsteknologis webbplats.

Arbetsuppgifter
Medverkan i undervisningen vid någon/några av nedanstående listade kurser. Med medverkan i undervisning menas exempelvis deltagande vid laborationer och lektioner, rättning av uppgifter, svara på studenternas frågor, och handledning av studentprojekt. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Har ni konkreta frågor som rör en kurs, vänligen kontakta Jarmo Rantakokko.

- 1TD433 Programmeringsteknik I, period 2

Kvalifikationskrav
Anställning som amanuens regleras i Högskoleförordningen 5 kap. Bara den som är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå får anställas som amanuens (HF 5 kap §10). Den sökande ska uppvisa goda studieresultat, i synnerhet inom området för kursen man kommer att hjälpa till på samt mycket goda kunskaper i svenska (bara för kurser som undervisas på svenska) och engelska i tal och skrift.

Önskvärt/meriterande i övrigt
Tidigare erfarenheter från deltagande i undervisningen på relevanta kurser på högskolenivå är särskilt meriterande. Erfarenhet av relevanta IT-system (Studium) är önskvärt samt god kännedom av Uppsala universitets organisation.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska innehålla ett brev där den sökande kort beskriver sin erfarenhet i undervisning, språk och kunskap (t.ex., studieintyg). Ansökan ska vidare innehålla vilka kurser som den sökande är intresserad av och en uppskattning av antal timmar som man vill arbeta (per kurs och period, och där antalet timmar ska summera till 30, 60 eller 120). Bifoga även ditt registreringsintyg.

Om anställningen
Anställningen är tidsbegränsad enligt HF 5 kap § 12 till 2024-01-31 eller enligt överenskommelse. Omfattningen är 5-20 % beroende på hur många timmar du arbetar. Tillträde 2023-10-16 eller enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala

Upplysningar om anställningen lämnas av: Jarmo Rantakokko, jarmo.rantakokko@it.uu.se

Välkommen med din ansökan senast den 5 oktober 2023, UFV-PA 2023/3472.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2023-10-16 eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 5-20%
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2023/3472
Facklig företrädare
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
  • Seko Universitetsklubben, seko@uadm.uu.se
  • Saco-rådet, saco@uadm.uu.se
Publicerat 2023-09-20
Sista ansökningsdag 2023-10-05

Tillbaka till lediga jobb