Uppsala universitet, Institutionen för kirurgiska vetenskaper

Beskrivning
Institutionen för kirurgiska vetenskaper (IKV) tillhör vetenskapsområdet för medicin och farmaci. Institutionen har ca 160 anställda och runt 240 registrerade doktorander Vid institutionen bedrivs forskning och undervisning på grundnivå, avancerad nivå och forskarnivå. Undervisningen sker bl.a. inom läkar-, sjuksköterske- och specialistsjuksköterskeprogrammen. Forskningen bedrivs i forskargrupper organiserade utifrån olika kirurgiska specialiteter och näraliggande ämnen såsom anestesi och intensivvård och radiologi. Mycket forskning bedrivs i samarbete mellan olika forskargrupper inom IKV och vid andra institutioner vid Uppsala universitet och med andra universitet både i Sverige och internationellt. Många av institutionens anställda har anställningar som är förenade med befattningar vid Akademiska sjukhuset. Flertalet av doktoranderna är kliniskt verksamma läkare och sjuksköterskor.

Vi söker nu en projektkoordinator till forskargruppen för kärlkirurgi

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår att tillsammans med forskargruppsledare och ledningsgrupp för studier som enheten bedriver koordinera forskningsprojekten och stödja genomförandet. Som projektkoordinator kommer du att arbeta med och utveckla olika projekt inom kärlkirurgi. Du kommer att arbeta med ansökningar och avtal mellan olika parter i nationella såväl som internationella projekt, genomföra koordinering och uppföljning av de olika projekten samt redovisning till bidragsgivare. Arbetet innehåller i tillägg arbetsledning av gruppens forskningssjuksköterskor.

Kvalifikationer
Du ska vara en erfaren specialistsjuksköterska, företrädesvis inom kirurgi eller intensivvård. Erfarenhet av arbete med kärlkirurgiska patienter är meriterande. Du bör ha god erfarenhet av studieledning, studiegenomförande och arbetsledning. Erfarenhet av medicinsk forskning är särskilt meriterande. Du bör ha god administrativ erfarenhet, och mycket goda färdigheter i kommunikation i tal och skrift både på svenska och engelska. 
Goda datakunskaper och erfarenhet av olika webverktyg är meriterande och önskvärt.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper, så som förmåga att planera, initiera, leda och driva projekt och att kunna interagera med andra forskare. Sökanden ska vara målmedveten, strukturerad samt kunna arbeta effektivt både individuellt och i grupp. Administrativ skicklighet tillmäts stor vikt liksom kommunikativ skicklighet och analytisk förmåga

Om anställningen

Anställningen är en tillsvidare som påbörjas med 6 månaders provanställning. Omfattningen är heltid. Tillträde 2023-03-01 eller enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala

 

Upplysningar om anställningen lämnas av: Professor Kevin Mani, kevin.mani@surgsci.uu.se. För anställningsfrågor kontakta Personalsamordnare Karin Johansson Karin.m.johansson@uu.se.

Välkommen med din ansökan senast den 25:e januari 2023, UFV-PA 2022/5071.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-03-01
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2022/5071
Facklig företrädare
  • Saco-rådet, saco@uadm.uu.se
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
  • Saco-rådet, saco@uadm.uu.se
Publicerat 2022-12-27
Sista ansökningsdag 2023-01-25

Tillbaka till lediga jobb