Uppsala universitet, Institutionen för medicinsk cellbiologi

Kursadministratör, vikariat

Institutionen för medicinsk cellbiologi bedriver undervisning för ca 1800 studenter per år inom olika utbildningsprogram såsom för läkare, sjuksköterskor, biomedicinare, apotekare, receptarier och biomedicinska analytiker. Undervisning sker även på mastersprogram, forskarutbildningskurser samt fristående kurser.

Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba inom Uppsala universitet.

https://uu.se/om-uu/jobba-hos-oss/

Arbetsuppgifter
Kursadministratören sköter institutionens kontakter med studenterna på de olika kurserna på såväl grundläggande, avancerad som forskarutbildningsnivå. Vidare ansvarar kursadministratören i samråd med berörda lärare för schemaläggning och lokalbokningar (TimeEdit) samt administrerar tentamina. Registrering av studenter och studieresultat i Ladok är en centralarbetsuppgift, liksom administrering av kursplaner i kursplanedatabasen, att lägga upp kursmaterial på Studium samt att vid behov kopiera kursmaterial och tentamina till studenter. Kursadministratören stödjer även personal på institutionen i användandet av administrativa system och webverktyg. En betydande del av kontakten med studenterna sker via e-post och olika webverktyg som exempelvis Studium.

Kvalifikationskrav
Högskoleexamen eller motsvarande som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. God datorvana. Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet som förmåga att arbeta självständigt och att prioritera, kunna ta egna initiativ samt vara noggrann och ha god samarbetsförmåga. Eftersom kontakter med lärare och studenter är centralt i arbetet sätter vi stort värde på servicevilja, samarbetsförmåga och ansvarskänsla.

Önskvärt/meriterande i övrigt
Tidigare erfarenhet som kursadministratör och att använda Studium, TimeEdit, Ladok, Inspera, Selma, m.fl. är meriterande. 

Om anställningen 
Anställningen är tidsbegränsad, 6 månader. Omfattningen är heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala

Upplysningar om anställningen lämnas av: Peter Hansell, 018-471 4130, peter.hansell@mcb.uu.se

Välkommen med din ansökan senast den 10 januari 2023, UFV-PA 2022/5064.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-02-21
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2022/5064
Kontakt
  • Peter Hansell, 018-4714130
Facklig företrädare
  • Seko Universitetsklubben, seko@uadm.uu.se
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
  • Saco-rådet, saco@uadm.uu.se
Publicerat 2022-12-27
Sista ansökningsdag 2023-02-10

Tillbaka till lediga jobb