Uppsala University, Department of Earth Sciences

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 45 000 studenter, mer än 7 000 anställda och en omsättning på cirka 7 miljarder kronor.

Institutionen för geovetenskaper vid Uppsala universitet är Sveriges största och bredaste institution av sitt slag med cirka 200 anställda. Vår forskning sträcker sig inifrån jordens kärna ut till atmosfären, från mikroskopiska mineral och fossil till hur berg och oceaner bildas, från tiden för jordens födelse fram till idag. Vi kartlägger jordens och livets utveckling över flera miljarder år och studerar sambandet mellan atmosfären och haven med hänsyn till klimatförändringar och hållbar utveckling.
För mer information se: www.facebook.com/geouppsalauniversity/

Enheten för vindenergi på Campus Gotland bedriver tvärvetenskaplig verksamhet inom planering, projektering och optimering av vindkraft och hållbar energiomställning. Verksamheten består av undervisning, forskning och samverkansprojekt. Utbildningen består av undervisning på campus och distans på grundläggande och avancerad nivå inom vindkraftprojektering och hållbar energiomställning. Inom forskningen har vi en gedigen bredd och samverkar både nationellt och internationellt.

Idag omfattar verksamheten ca 20 personer med teknisk, natur- och samhällsvetenskaplig kompetens. Anställningen avser att stärka verksamhetens utveckling.

Vi söker nu en amanuens på 30% för en tidsbegränsad period 2021-02-01 – 2021-12-31. Anställningen är placerad vid Campus Gotland, placeringsort Visby.

Arbetsuppgifter: Som amanuens arbetar du vid sidan av dina pågående studier.

• Vara behjälplig i undervisningen och administrationen av program och kurser.
• Utföra administrativa uppgifter inom avdelningen/enheten.
• Marknadsföra vårt program på Magister och Master nivå.
• Kommunicera med blivande studenter.  

Kvalifikationskrav: För att anställas som amanuens är det ett krav att du är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå, pågående studier inom Vindkraftprojektering. Goda kunskaper i engelska, såväl i tal som i skrift.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: 2021-02-01 eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning enl HF 5 kap § 12.

Anställningens omfattning: 30 %.

Upplysningar om anställningen lämnas av: Stefan Ivanell, Enhetschef +46498-108360. stefan.ivanell@geo.uu.se

Välkommen med din ansökan senast den 14 januari 2021, UFV-PA 2020/4969.

Flytta till Gotland? Här hittar du värdefull information om hur det är att leva och bo på Gotland: https://gotland.com/flytta-hit/bo-och-leva/

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2021-02-01
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 30 %
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2020/4969
Facklig företrädare
  • Seko Universitetsklubben, seko@uadm.uu.se
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
  • Saco-rådet, saco@uadm.uu.se
Publicerat 2020-12-21
Sista ansökningsdag 2021-01-14

Tilbake til ledige stillinger