Uppsala universitet, Institutionen för informationsteknologi

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 46.000 studenter, 7.300 anställda och en omsättning på 7,3 miljarder kronor.

Institutionen för informationsteknologi har en ledande position inom såväl forskning som utbildning på alla nivåer. Institutionen har i dag ca 280 anställda varav 120 lärare och 110 doktorander. Drygt 4000 studenter läser en eller flera kurser vid institutionen varje år och ett 30-tal forskargrupper är kopplade hit. Mer info: http://www.it.uu.se.

Tidsbegränsad anställning på 15% som L+ -amanuens för kandidatprogrammet i datavetenskap samt civilingenjörsprogrammet i Informationsteknologi, vid institutionen för informationsteknologi, med tillträde så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter: Som L+ -amanuens arbetar du med lika villkorsfrågor för studenter på ovan nämnda program, med avseende på samtliga diskrimineringsgrunder. Arbetet kan innefatta t ex kontaktsökande, framtagande av informationsmaterial, planering av studentevents och framtagande av lägesrapporter, samt aktivt deltagande i institutionens lika villkorsarbete. Delar av arbetet sker i samarbete med Q+-amanuens för nämnda program.

Kvalifikationskrav: För att anställas som amanuens är det ett krav att du är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå.

Den sökande ska vara aktiv student på kandidatprogrammet i datavetenskap eller civilingenjörsprogrammet i informationsteknologi, med goda studieresultat. Arbetet innebär många kontakter och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansökan: Ansökan ska innehålla en kort beskrivning av dig själv samt motivering till varför du söker tjänsten.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: 2020-04-01 eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning enl HF 5 kap § 12. (Anställning 1 år)

Anställningens omfattning: 15 %

Upplysningar om anställningen lämnas av: Lars-Åke Nordén, lln@it.uu.se , 018-471 2781 eller Johannes Borgström, johannes.borgstrom@it.uu.se , 018-471 3165

Välkommen med din ansökan senast den 27 mars 2020, UFV-PA 2020/934.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 15
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2020/934
Facklig företrädare
  • Seko Universitetsklubben, seko@uadm.uu.se
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
  • Saco-rådet, saco@uadm.uu.se
Publicerat 2020-03-11
Sista ansökningsdag 2020-03-27

Tilbake til ledige stillinger