Uppsala universitet, Konstvetenskapliga institutionen

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 45 000 studenter, mer än 7 000 anställda och en omsättning på cirka 7 miljarder kronor.

Konstvetenskapliga instituitonen vid Uppsala universitet bedriver utbildning på grundnivå, avancerad nivå och forskarnivå samt forskning inom ämnesinriktningarna konstvetenskap, textilvetenskap och kulturvård på två orter, Engelska parken i Uppsala och campus Gotland i Visby. För mer information, var god se institutionens hemsida: http://www.konstvet.uu.se

Arbetsuppgifter: Arbetet som lärare inom kulturvård innebär att samordna utbildningen inom humanioramastern med inriktning Sustainability and Cultural Heritage. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att undervisa och handleda studenter i kurser i kulturvård med fokus på klimat och energianvändning i bebyggelse.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har en masterexamen i ämnet kulturvård samt har genomgått högskolepedagogisk grundkurs.

Önskvärt/meriterade i övrigt: Doktorsexamen är meriterande. Post doc erfarenhet är önskvärt. Erfarenhet av arbete med utbildning inom områdena klimatförändring och energieffektivisering är önskvärt. Tidigare undervisningserfarenhet och erfarenhet av utbildningsadministration är meriterande.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksmheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: 2020-01-01 eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning.

Anställningens omfattning: 15%

Upplysningar om anställningen lämnas av: Tf prefekt Leif Kirsebom leif.kirsebom@icm.uu.se

Välkommen med din ansökan senast den 6 december 2019, UFV-PA 2019/3919.

Flytta till Gotland? Inflyttarbyrån på Gotland har värdefull information om hur det är att leva och bo på Gotland. De kan också ge stöd och tips under flyttprocessen. Läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2020-06-30
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2020-01-01
Löneform Individuell lönesättning tillämpas
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 15%
Ort Gotland
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2019/3919
Facklig företrädare
  • Seko Universitetsklubben, seko@uadm.uu.se
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
  • Saco-rådet, saco@uadm.uu.se
Publicerat 2019-11-21
Sista ansökningsdag 2019-12-06

Tilbake til ledige stillinger