Uppsala universitet, Företagsekonomiska institutionen

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 45 000 studenter, mer än 7 000 anställda och en omsättning på cirka 7 miljarder kronor.

Arbetsuppgifter: Hantera ett pågående forskningsprojekt vilket innebär bl a daglig kommunikation med deltagarna,  samarbete med parter inom universitet och industrier samt att organisera workshops och seminarier.

Kvalifikationskrav: Doktorsexamen inom företagsekonomi, inom ämnet internationellt företagande. Mer specifikt ska den sökande ha väl dokumenterad forskningserfarenhet inom internationalisering av små och medelstora företag och deras inträde till tillväxtekonomier. Erfarenhet av kvalitativa forskningsmetoder. Den sökande ska ha god samarbetsförmåga och vara en god kommunikatör. Mycket goda dokumenterade språkkunskaper i engelska är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde: 2019-04-01

Anställningsform: Visstidsanställning till och med 2021-02-28.

Anställningens omfattning: 40%

Upplysningar om anställningen lämnas av Inka Ollikainen, 018/471 1379.

Välkommen med din ansökan senast den 24 februari 2019, UFV-PA 2019/307.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2019-04-01
Löneform Fast Lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2019/307
Facklig företrädare
  • Saco-rådet, saco@uadm.uu.se
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
  • Seko Universitetsklubben, seko@uadm.uu.se
Publicerat 2019-02-11
Sista ansökningsdag 2019-02-24

Tilbake til ledige stillinger