Uppsala universitet, Institutionen för informationsteknologi

Institutionen för informationsteknologi har en ledande position inom såväl forskning som utbildning på alla nivåer. Institutionen har i dag ca 300 anställda varav 120 lärare och 110 doktorander. Drygt 4000 studenter läser en eller flera kurser vid institutionen varje år och ett 30-tal forskargrupper är kopplade hit. Mer information om oss hittar du på institutionen för informationsteknologis webbplats.

Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba inom Uppsala universitet.

Arbetsuppgifter
Utveckla nya projekt tillsammans med kursläraren för kurserna 1RT700 Statistisk maskininlärning och 1RT705/1RT003 Avancerad probabilistisk maskininlärning.

Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Har ni konkreta frågor som rör en kurs, vänligen kontakta Hans Rosth.

Kvalifikationskrav
För att anställas som amanuens är det ett krav att du är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå. Den sökande ska uppvisa goda studieresultat, i synnerhet inom området för kursen man kommer att hjälpa till på samt mycket goda kunskaper i svenska (bara för kurser som undervisas på svenska) och engelska i tal och skrift.

Önskvärt/meriterande i övrigt
Tidigare erfarenheter från deltagande i undervisningen på relevanta kurser på högskolenivå är särskilt meriterande. Erfarenhet av relevanta IT-system (Studium) är önskvärt samt god kännedom av Uppsala universitets organisation.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska innehålla ett brev där den sökande kort beskriver sin erfarenhet i undervisning, språk och kunskap (t.ex., studieintyg). Ansökan ska vidare innehålla vilka kurser som den sökande är intresserad av och en uppskattning av antal timmar som man vill arbeta (per kurs och där antalet timmar ska summera till 30, 60 eller 120).

Om anställningen
Anställningen är tidsbegränsad enligt HF 5 kap § 12. Omfattningen varierar (beroende på hur många timmar du arbetar) men är max 50%. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala.

Upplysningar om anställningen lämnas av: Hans Rosth, hans.rosth@it.uu.se.

Välkommen med din ansökan senast den 22 mars 2023, UFV-PA 2023/917.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2023-04-01
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 8
Sysselsättningsgrad 3
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2023/917
Facklig företrädare
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
  • Seko Universitetsklubben, seko@uadm.uu.se
  • Saco-rådet, saco@uadm.uu.se
Publicerat 2023-03-08
Sista ansökningsdag 2023-03-22

Tillbaka till lediga jobb