Uppsala universitet, Institutionen för farmaceutisk biovetenskap

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 46.000 studenter, 7.300 anställda och en omsättning på 7,3 miljarder kronor.

Institutionen för farmaceutisk biovetenskap har 140 anställda samt ett flertal gästforskare och stipendiater. Institutionen har tolv forskargrupper/forskningsområden med en gemensam administration och vi bedriver forskning och undervisning inom farmaceutisk cellbiologi och bioteknologi/biokemi/immunonkologi/proteinläkemedelsdesign, farmakologi, läkemedels- och drogberoende, farmakoterapi, farmakokinetik, farmakometri, klinisk farmaci, bioinformatik, avbildande massspektrometri, molekylär neurofarmakologi, immunologi, biologiska läkemedel/bioteknologi samt toxikologi och läkemedelssäkerhet. Mer information om institutionen och dess verksamhet finns på http://farmbio.uu.se.

Som kursassistent är du en del av institutionens gemensamma administration som idag består av kurs-, ekonomi-, personaladminstration.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av tentamenshantering, lokalbokning, registrering i diariet (W3D3) samt arkivering, i samarbete med våra kursadministratörer. Arbetet innebär mycket studentkontakt vid vårt kurskansli´s reception. Övriga allmänna arbetsuppgifter samt övrigt delta i administrations verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en för arbetsuppgifterna relevant gymnasieexamen eller annan liknande utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Arbetet kräver god datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska.

Meriterande

Erfarenhet av administrativt arbete vid statlig myndighet. Erfarenhet av arbete i Uppsala Universitets administrativa system, såsom Studentportalen och W3D3.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde: Omgående.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning till o med 2020-06-30, med eventuell möjlighet till förlängning. 

Anställningens omfattning: 50 %

Upplysningar om anställningen lämnas av administrativ samordnare Marina Rönngren, e-post marina.ronngren@farmbio.uu.se. 

Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Välkommen med din ansökan senast den 10 december 2019, UFV-PA 2019/3938

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2020-06-30
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 %
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2019/3938
Facklig företrädare
  • Seko Universitetsklubben, seko@uadm.uu.se
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
  • Saco-rådet, saco@uadm.uu.se
Publicerat 2019-11-22
Sista ansökningsdag 2019-12-10

Terug naar vacatures