Uppsala universitet, Institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.

Institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap tillhör Medicinska fakulteten och bedriver framgångsrik forskning och utbildning inom ett brett område. Vid institutionen finns idag ca 200 medarbetare.

Läs mer på www.pubcare.uu.se.

Vi ansvarar för kursadministration för hela Sjuksköterskeprogrammet (del av undervisning finns också på Gotland och på andra institutioner), del av Läkarprogrammet, hela Masterprogrammet i Folkhälsa samt för ett stort antal fristående kurser. Det pågår en ständig utveckling av nya kurser och förbättring av befintliga. Cirka 3000 studenter finns registrerade inom våra olika program och kurser.

Du kommer ingå i en arbetsgrupp på ca 18 kollegor som ansvarar för all central administration vid institutionen varav 8 som arbetar övervägande med kursadministrationen. Vi sitter i dag på BMC.

Arbetsuppgifter:

Som kursadministratör kommer du att jobba nära kollegor inom administrationen, interna och externa lärare, studenter från olika program och kurser samt ha kontakt med andra yrkeskategorier inom och utanför universitetet. En stor del av arbetet utförs i de webbplattformar som används för våra utbildningar. Som kursadministratör arbetar du med att säkerställa en effektiv och fungerande administration. Du ger stöd till lärare och studenter och driver utveckling av administrativa processer. Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden är lokalbokning och schemaläggning, kommunicera kursinformation både muntligt och skriftligt, delta i kursplanering, VFU-placering, kursregistrering, resultatrapportering, kopiering, diarieföring samt övrig administrativ service gentemot studenter och lärare. I arbetsuppgifterna kan det också ingå administration inom institutionen som inte är direkt relaterad till studieadministration samt teknisk support i samband med campus- och distansundervisning.

Kvalifikationskrav:

Relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens/erfarenhet som av arbetsgivare på institutionsnivå bedöms som likvärdig. Mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper som organisations- och samarbetsförmåga, ansvars- och servicekänsla, förmåga att arbeta självständigt och klara av perioder med hög arbetsbelastning.

Ett krav är också att du har IT-vana och har kunskap om olika digitala miljöer då du kommer att arbeta i flera olika administrativa system, som kontinuerligt utvecklas.

Önskvärt/meriterande i övrigt:

Meriterande är aktuell erfarenhet av studieadministration samt erfarenhet av olika webbverktyg.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk i ansökan.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Anställningsform: Vikariat 6 månader.

Anställningens omfattning: 100 %

Upplysningar om anställningen lämnas av: Bitr. prefekt Carina Ahlstedt, i första hand via e-postadress: carina.ahlstedt@pubcare.uu.se eller tel 070-1679594.

Välkommen med din ansökan senast den 13 januari 2019, UFV-PA 2018/4612.

Anställningsform Tijdelijk dienstverband 3-6 maanden
Anställningen avslutas 2019-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2018/4612
Facklig företrädare
  • Ellena Papaioannou, Seko, 018-471 3315
  • Suzanne Borén Andersson, TCO/ST, 018-471 6251
  • Per Sundman, Saco-rådet, 018-471 1485
Publicerat 2018-12-20
Sista ansökningsdag 2019-01-13

Terug naar vacatures