Uppsala universitet, Institutionen för kirurgiska vetenskaper

Beskrivning
Institutionen för kirurgiska vetenskaper (IKV) tillhör vetenskapsområdet för medicin och farmaci. Institutionen har ca 160 anställda och runt 240 registrerade doktorander Vid institutionen bedrivs forskning och undervisning på grundnivå, avancerad nivå och forskarnivå. Undervisningen sker bl.a. inom läkar-, sjuksköterske- och specialistsjuksköterskeprogrammen. Forskningen bedrivs i forskargrupper organiserade utifrån olika kirurgiska specialiteter och näraliggande ämnen såsom anestesi och intensivvård och radiologi. Mycket forskning bedrivs i samarbete mellan olika forskargrupper inom IKV och vid andra institutioner vid Uppsala universitet och med andra universitet både i Sverige och internationellt. Många av institutionens anställda har anställningar som är förenade med befattningar vid Akademiska sjukhuset. Flertalet av doktoranderna är kliniskt verksamma läkare och sjuksköterskor.

Vi söker nu en forskningssköterska till forskargruppen för kärlkirurgi.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med forskargruppsledare och forskningsenhetschef samt medverkande forskare genomföra och koordinera forskningsprojekt.

Kvalifikationer
Du ska vara utbildad och erfaren specialistsjuksköterska med minst 5 års erfarenhet av att planera, genomföra, och koordinera kliniska forskningsprojekt. Med tanke på din erfarenhet är du också van att nyttja relevanta datorprogram och webverktyg. Du bör ha god erfarenhet av administrativt arbete samt god förmåga att arbeta strukturerat och effektivt, såväl individuellt som i grupp. Det är ett krav att du har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska, i både tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom förmåga att arbeta noggrant och driva ditt arbete.

Önskvärt/meriterande i övrigt
Tidigare erfarenhet av monitorering av kliniska studier är meriterande.

Om anställningen
Tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Omfattningen är heltid. Tillträde 2024-08-01 eller enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala

Upplysningar om anställningen lämnas av: Forskargruppsledare Professor Anders Wanhainen, anders.wanhainen@uu.se eller forskningsenhetschef Carola Almström carola.almstrom@uu.se. För anställningsfrågor kontakta HR-generalist Higran Saghir higran.saghir@uu.se.

Välkommen med din ansökan senast den 3e juni 2024, UFV-PA 2024/1767.

I denna rekrytering har vi ersatt det personliga brevet med frågor som du besvarar i samband med din ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-01
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2024/1767
Facklig företrädare
  • Seko Universitetsklubben, seko@uadm.uu.se
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
  • Saco-rådet, saco@uadm.uu.se
Publicerat 2024-05-20
Sista ansökningsdag 2024-06-03

Tillbaka till lediga jobb