Uppsala universitet, Teologiska institutionen

Teologiska fakulteten i Uppsala är Sveriges största forsknings- och utbildningsenhet för frågor om religion och teologi. Fakulteten är universitetets äldsta och har bedrivit teologisk forskning och undervisning sedan 1477. Sammanlagt erbjuder vi 280 kurser och program med ämnen som sträcker sig från de stora världsreligionerna till nya värderingsmönster, från textkritisk bibelforskning till psykologiska, historiska, etiska och filosofiska studier. Här möter du en modern fakultet och institution som samspelar med omvärlden. Teologiska institutionen har 2500 studenter, drygt 110 anställda och en omsättning på 100 miljoner kronor.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innefattar ett brett spektrum av administrativa uppgifter som kan förekomma i arbetet vid en institution där de huvudsakliga arbetsuppgifterna är diarieföring, arkivering, beställning av kontorsmaterial, boka gästers resor och logi, koordinera gästers besök med andra universitet, sköta övriga bokningar såsom t.ex. restaurangbesök, taxi och lokaler. Därutöver ingår kursadministration såsom hantering av studentärenden i e-3d3 samt  registrering, inrapportering, tentamenshantering och arbete med kursplaner. Detta innebär exempelvis arbete i administrativa system såsom W3D3, Selma, Nya, Studium, Ladok samt TimeEdit. Ärenden relaterade till ekonomi- och personaladministration kan tillkomma. Du kommer att ingå i institutionens administrativa grupp under ledning av administrativ chef. Övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter kan komma att ingå.

Vi söker dig som är intresserad av ett administrativt arbete med stor variation av arbetsuppgifter och med ett periodvis högt tempo. Vi erbjuder inte hemarbete då vi värnar om en god balans mellan arbete och fritid likaväl som betydelsen av en god både social- och arbetsgemenskap.

Kvalifikationskrav

  • Relevant utbildning, minst högskoleexamen.
  • Erfarenhet av diarieföring och arkivering, gärna inom statlig sektor
  • Erfarenhet av administrativt arbete inom statlig sektor eller vid högskola/universitet
  • Erfarenhet av de datorprogram som används inom Uppsala universitet, exempelvis lokalbokningssystemet W3D3, e-3d3, Time Edit, Ladok och Selma.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Mycket goda kunskaper och erfarenhet av Officepaket och dokumenterad datorvana
  • Minst 1 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet såsom social kompetens, hög servicekänsla, god organisation- och samarbetsförmåga, självständighet, initiativförmåga och ett strukturerat arbetssätt är viktiga egenskaper för anställningen. Förmågan att hantera flera parallella administrativa uppgifter samtidigt är en förutsättning.

Om anställningen 
Anställningen är tillsvidare, provanställning kan tillämpas. Omfattningen är 100%. Tillträde den 1 augusti eller enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala.

Upplysningar om anställningen lämnas av: Peter Mannheimer, administrativ chef. 018-471 2182, peter.mannheimer@teol.uu.se.

Välkommen med din ansökan senast den 27 juni 2024, UFV-PA 2024/2261.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2024/2261
Facklig företrädare
  • Seko Universitetsklubben, seko@uu.se
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
  • Saco-S-föreningen, saco-s@uu.se
Publicerat 2024-06-13
Sista ansökningsdag 2024-06-27

Tillbaka till lediga jobb