Uppsala universitet, Institutionen för speldesign

Institutionen för Speldesign finns placerad vid Campus Gotland ett internationellt campus mitt i världsarvsstaden Visby. Här finner du det bästa av två världar: det fullskaliga universitetets breda utbud och tyngd inom utbildning och forskning, samt den unika studiemiljön vid ett småskaligt campus. Institutionen erbjuder utbildning inom huvudområdet speldesign med de fyra kandidatprogrammen i Speldesign, Speldesign och grafik, Speldesign och programmering samt Speldesign och projektledning samt magister- och mastersprogram i speldesign. Institutionen erbjuder också fristående kurser i speldesign, grafik och spelprogrammering. Forskningen fokuserar på grundläggande frågeställningar inom speldesign.

För att stärka stödet i speldesignsområdet och institutionens utbildningsmiljö söker vi nu två   kursassistent på 50% vardera till institutionen för speldesign, Uppsala universitet - Campus Gotland. 

Läs mer om institutionen verksamhet här.

Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba inom Uppsala universitet.

Arbetsuppgifter
Ge stöd till studenter och lärare samt fungera som mentor och vägledare för studenter inom speldesignprogrammen främst i kurserna i speldesign- introduktion och -systemdesign samt att vara en länk till institutionsledning. Innehavaren av anställningen ska också delta i det gemensamma institutionsadministrativa arbetet och verka för en god lärmiljö för studenterna, samt medverka i olika projekt vid institutionen i samverkan med kollegor vid institutionen.

Kvalifikationskrav
Kandidatexamen i speldesign eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Administrativ förmåga, ansvarskänsla och god samarbetsförmåga. Erfarenhet av mentor- och utbildningsadministrativt arbete vid svenskt universitet och kännedom om universitetets utbildningssystem och institutionens utbildningsprogram.  

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet såsom att du är initiativtagande och har god samarbetsförmåga. Du ska självständigt kunna driva och slutföra dina arbetsuppgifter inom givna tidsramar.

Mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på engelska, är ett krav.

Önskvärt/meriterande i övrigt
Experience in project and course assistant work at universities. Experience in own game design activities and/or activities in the game design industry. Accuracy, good interpersonal skills.

Om anställningen 
Anställningen är tidsbegränsad i 6 månader, längst till och med 31 januari 2025. Omfattningen är 50 %. Tillträde 26 augusti 2024 eller enligt överenskommelse. Placeringsort: Visby

Upplysningar om anställningen lämnas av: Olle Jansson, 018-471 8220, olle.jansson@speldesign.uu.se 

Välkommen med din ansökan senast den 07 juni 2024, UFV-PA 2024/1838.

Om Campus Gotland: Uppsala universitet Campus Gotland erbjuder det bästa av två världar: det fullskaliga universitetets breda utbud och tyngd inom utbildning och forskning, och ett unikt småskaligt campus i en tvärvetenskaplig forskningsmiljö. Campus Gotland utgör en knutpunkt för universitetets forskning och utbildning inom hållbarhet.

Se hur det är att leva och bo på Gotland.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2023-08-14 eller enligt överenskommelse
Löneform Fast Lön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Visby
Län Gotlands län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2024/1838
Facklig företrädare
  • Seko Universitetsklubben, seko@uadm.uu.se
  • Saco-rådet, saco@uadm.uu.se
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
Publicerat 2024-05-22
Sista ansökningsdag 2024-06-07

Tillbaka till lediga jobb