Uppsala universitet, Universitetsförvaltningen, Kommunikationsavdelningen

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.

Uppsala Health Summit är en internationell, årligt återkommande mötesplats för beslutsfattare, opinionsbildare och experter för samtal om hur vi kan använda kunskap från forskning och innovationer för bättre hälsa och bättre vård. Samtliga delegater är personligt inbjudna personer från industri, politik, akademi, vård och civilsamhället, och kommer från olika delar av världen.

Tema för mötet 7-9 oktober 2019 är ”Healthy Urban Childhoods”. Hur ska vi planera, utveckla och bygga stadsmiljöer så att de främjar barns fysiska och psykiska hälsa?

Vi söker nu en administratör som under en begränsad tid kan assistera oss med att hantera projektets administration inför 2019 års möte.

Du hittar mer information om Uppsala Health Summit på www.uppsalahealthsummit.se.

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna omfattar huvudsakligen, men inte enbart, registerhållning; utskick av inbjudningar och nyhetsbrev till identifierade mottagare; anmälningar; kontakter med talare och delegater samt hantering av stipendieansökningar och underlag för visumansökningar. Du kommer också att arbeta på plats under själva mötet som konferensvärd.

Under arbetet kommer du att få stöd från och rapportera till Uppsala Health Summits projektledning.

Kvalifikationskrav:

Du som söker ska ha dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete i internationella miljöer, gärna från arbete med internationella möten och konferenser.

Du är van vid att ha engelska som arbetsspråk och har mycket god känsla för hur språket används i olika miljöer och situationer.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som ett utpräglat ordningssinne, vara ansvarstagande och noggrann och ha en mycket god känsla för service. Vi ställer höga krav på samarbetsförmåga, samtidigt som vi förutsätter att du är självgående. Arbetstempot kan tidvis vara högt, och nya uppgifter kan behöva lösas med kort varsel.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: 14 500 kronor (motsvarande 29 000 kronor vid heltid)

Tillträde: 2019-03-15 eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning t.o.m. 2019-10-15 eller enligt överenskommelse.

Anställningens omfattning: 50 %

Upplysningar om anställningen lämnas av: Madeleine Neil, madeleine.neil@uadm.uu.se, telefon 018-471 19 37. 

Välkommen med din ansökan senast den 14 januari 2019, UFV-PA 2018/4481.

Anställningsform Määräaikainen yli 6 kuukautta
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2018/4481
Facklig företrädare
  • Ellena Papaioannou, Seko, 018-471 3315
  • Suzanne Borén Andersson, TCO/ST, 018-471 6251
  • Per Sundman, Saco-rådet, 018-471 1485
Publicerat 2018-12-20
Sista ansökningsdag 2019-01-14

Takaisin avoimiin työpaikkoihin