Uppsala universitet, Institutionen för psykologi

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.

Beskrivning: Institutionen för psykologi söker en projektassistent knuten till Barn- och Babylab med tillträde ca 1 januari. Anställningen är på deltid och under längst 24 månader.

Arbetsuppgifter: Till arbetsuppgifterna hör att testa små barn och spädbarn med olika metoder (eye tracking, motion capture, beteendemått) inom ett forskningsprojekt om synkroni och socialutveckling. Datakodning och inmatning av data i databas. Även andra administrativa uppgifter kan komma att ingå i arbetsuppgifterna.

Bokningar av familjer kan ta hänsyn till individuella behov för att undvika krock med pågående studier.

Kvalifikationskrav: Pågående eller avslutande psykologstudier är särskilt meriterande. Det är ett krav att personen kan vara tillgänglig för arbete motsvarande minst 20-25% i flera terminer framöver då studien är beroende av kontinuitet i personalgruppen. Av detta skäl uppmuntras speciellt studenter på psykologprogrammets första terminer att söka. Mycket goda kommunikationsfärdigheter i svenska och engelska, tydlighet, noggrannhet, samvetsgrannhet, samt hög social kompetens är av största vikt. Att kunna arbeta effektivt och självständigt är nödvändigt, samt att den sökande har grundläggande IT färdigheter. Det är viktigt att man kan bjuda på sig själv och klarar av att vara underhållande (för små barn) samtidigt som man genomför proceduren enligt instruktionen. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper varför intervjuer, arbetsprov så väl som referenstagning kan komma att ingå i urvalsprocessen.

Meriterande i övrigt: Erfarenhet av de metoder som används i studien, erfarenhet av forskning i allmänhet, erfarenhet av kvantitativ databehandling, IT färdigheter utöver grundläggande färdigheter (Adobe Premiere, Photoshop, programmering, databaser etc).

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Tillträde: Enligt överenskommelse, men ca 1 januari är önskvärt

För mer information om anställningen vänligen kontakta:
Docent Christine Fawcett, tel: 018-471 6337, e-post: christine.fawcett@psyk.uu.se.

Välkommen med din ansökan senast den 26 november 2018, UFV-PA 2018/3786.

Anställningsform Määräaikainen yli 6 kuukautta
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 25 %
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2018/3786
Facklig företrädare
  • Ellena Papaioannou, Seko, 018-471 3315
  • Suzanne Borén Andersson, TCO/ST, 018-471 6251
  • Per Sundman, Saco-rådet, 018-471 1485
Publicerat 2018-11-05
Sista ansökningsdag 2018-11-26

Takaisin avoimiin työpaikkoihin