Uppsala universitet,Institutionen för kvinnors och barns hälsa

Institutionen för kvinnors och barns hälsa (KBH) är en internationell och mångprofessionell institution med fokus på hälsa och välfärd. Det globala hälsoperspektivet är alltid närvarande, och vi samarbetar över professioner och kliniska områden, både inom utbildning och inom forskning. 

Klinisk forskningsmottagning (KFM) är en gemensam facilitet för forskare vid Institutionen för kvinnors och barns hälsa. Här finns utrustning för hantering och insamling av blodprover, vävnadsprover samt celler för vidare cellodling. Vid KFM bedrivs kognitiva tester på vuxna och barn, ultraljudsundersökningar av blodkärl samt undersökningar av kroppssammansättning och energiomsättning i vila och vid fysisk aktivitet med hjälp av olika undersökningsmetoder. På KFM arbetar forskare, forskningssköterskor, doktorander och examensarbetare. 

Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba inom Uppsala universitet.

Arbetsuppgifter
Som projektassistent kommer du att bidra till den löpande verksamheten, framförallt att utrustningens funktion och underhåll fungerar och utvecklas vid EML, att bearbeta och sammanställa resultat från patientundersökningar vid EML samt att delta i utveckling av sammanställningsprotokoll till patientundersökningarna vid EML.

Kvalifikationskrav
Goda kommunikationsfärdigheter i svenska och engelska, samt noggrannhet, är av stor vikt för anställningen. Att kunna arbeta effektivt och självständigt krävs för anställningen. Vidare är erfarenhet av mätningar och bedömningar av nutritionsstatus samt erfarenhet av databasen RedCap® krav för anställningen.

Om anställningen 
Anställningen är tillsvidare (provanställning kan tillämpas). Omfattningen är 65%. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala

Upplysningar om anställningen lämnas av: Professor Kjell Alving, Telefon: 070-6598870, Kjell.Alving@kbh.uu.se

Välkommen med din ansökan senast den 6 februari 2023, UFV-PA 2023/284.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Omgående eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 65%
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2023/284
Facklig företrädare
  • Seko Universitetsklubben, seko@uadm.uu.se
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
  • Saco-rådet, saco@uadm.uu.se
Publicerat 2023-01-24
Sista ansökningsdag 2023-02-06

Tillbaka till lediga jobb