Uppsala universitet, Medicinska och farmaceutiska vetenskapsområdet, Medicinska och farmaceutiska vetenskapsområdet, centrumbildningar mm

CFV är ett centrum som ansvarar för utveckling av den djurbaserade forskningen och undervisningen inom Uppsala universitet. CFV ansvara även för driften av denna verksamhet. Vi söker nu försökstekniker. CFV omfattar c:a 25 anställda och verksamheten omsätter c:a 65 milj kr per år.

Arbetsuppgifter
I rollen som försökstekniker kommer du ta del av avdelningens arbete inom försöksdjursområdet.

Arbete med olika djurslag inom försöksdjursområdet. Dagligt arbete med skötsel och djurtillsyn (inklusive stallning, hantering av djurleveranser, journalföring, ID-märkning, provtagning och övrig assistans till forskare i deras försöksdjursverksamhet), av de försöksdjur som tillhandahålls inom CFV, samt övriga verksamhetsrelaterade arbetsuppgifter. Rapporter av skilda slag samt rapportering i upphandlat mjukvaruprogram. Delta i disk- och rengöringsrutiner. Vid behov arbeta på annan djuravdelning inom CFV. Vid behov ingå i helgtjänstgöringsschema, vid behov arbeta lätta helgdagar och klämdagar.

Kvalifikationskrav
Vi söker dig som har gymnasiekompetens eller som arbetsgivaren bedömer vara motsvarande, dvs genomgången utbildning till försökstekniker. Kunskap att uttrycka och formulera dig på svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande i övrigt
God datorkunskap. Tidigare erfarenhet av arbete med försöksdjur ff a gnagare och fisk. Meriterade att ha körkort för personbil. Erfarenhet av dataprogrammet Ticketlab.

Personliga egenskaper
Du är en driven person och förstår vikten av en god arbetsmiljö samt har god förmåga att följa upp. Du är noggrann, god organisationsförmåga och har lätt för att formulera och anpassa ett budskap till olika målgrupper. Förmåga att representera Uppsala universitet i enlighet med dess värdering och värdegrund.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och färdigheter.

Om anställningen

Anställningen är tills vidare med 6 månaders provanställning. Omfattningen är heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala

Upplysningar om anställningen lämnas av:  Ing-Mari.Dohlk@uu.se

Välkommen med din ansökan senast den 2023-02-22, UFV/PA 2023/275

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 230306
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2023/275
Kontakt
  • Ing-Mari Dohlk, 018-4710000
Facklig företrädare
  • Seko Universitetsklubben, seko@uadm.uu.se
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
  • Saco-rådet, saco@uadm.uu.se
Publicerat 2023-02-08
Sista ansökningsdag 2023-02-22

Tillbaka till lediga jobb