Uppsala universitet, Konstvetenskapliga institutionen

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 54 000 studenter, mer än 7 500 anställda och en omsättning på cirka 8 miljarder kronor.

Konstvetenskapliga institutionen vid Uppsala universitet bedriver utbildning på grundnivå, avancerad nivå och forskarnivå samt forskning inom ämnesinriktningarna konstvetenskap, textilvetenskap och kulturvård på två orter, Engelska parken i Uppsala och Campus Gotland i Visby. För mer information, var god se institutionens hemsida: www.konstvet.uu.se/

Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba inom Uppsala universitet.

Arbetsuppgifter
Undervisning, examination och handledning på alla nivåer i ämnet konstvetenskap. Sökanden förväntas undervisa och handleda på samtliga nivåer inom ämnet konstvetenskap, också utanför sitt specialiseringsområde. Anställningen avser i huvudsak undervisning i ämnet konstvetenskap, men även medverkan i kulturvårdskurser kan höra till arbetsuppgifterna.

Kvalifikationskrav
Behörig att anställas som universitetslektor är den som avlagt doktorsexamen eller har motsvarande vetenskapliga kompetens, visat pedagogisk skicklighet och har de personliga egenskaper som krävs för att fullgöra anställningen väl.

Önskvärt/meriterande i övrigt
Erfarenhet av de studieadministrativa systemen Canvas/Studium och Ladok önskvärt.

Om anställningen
Anställningen är tidsbegränsad, 6 månader. Omfattningen är 70 %. Tillträde 230201. Placeringsort: Uppsala

Upplysningar om anställningen lämnas av: Studierektor Olle Wilson olof.wilson@konstvet.uu.se eller bitr. prefekt Eva Lindqvist Sandgren eva.sandgren@konstvet.uu.se

Välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2023, UFV-PA 2023/215.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Löneform Fast Lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 70
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2023/215
Kontakt
  • Eva Lq Sandgren, 018-4710000
Facklig företrädare
  • Seko Universitetsklubben, seko@uadm.uu.se
  • Saco-rådet, saco@uadm.uu.se
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
Publicerat 2023-01-17
Sista ansökningsdag 2023-01-31

Tilbage til Ledige stillinger