Uppsala universitet, Institutionen för immunologi, genetik och patologi

Institutionen för immunologi, genetik och patologi vid Uppsala universitet har en bred forskningsprofil med starka forskargrupper inriktade på bl.a cancer, autoimmuna och genetiska sjukdomar. En av grundtankarna vid institutionen är att stimulera translationell forskning och därmed en närmare samverkan mellan medicinsk forskning och sjukvården. Forskning bedrivs inom cancerprecisionsmedicin, cancerimmunterapi, genomik och neurobiologi, molekylära verktyg och funktionsgenomik, neuroonkologi och neurodegeneration samt vaskulärbiologi. Delar av verksamheten är även integrerad med avdelningarna för onkologi, klinisk genetik, klinisk immunologi, klinisk patologi och sjukhusfysik vid Akademiska sjukhuset. Institutionen har undervisningsuppdrag på ett antal programutbildningar, fristående kurser och internationella masterprogram inom den medicinska fakulteten och teknisk-naturvetenskapliga vetenskapsområdet. Institutionen omsätter omkring 500 miljoner kronor, varav drygt hälften är externa forskningsbidrag. Antalet anställda är ca 345, varav ca 100 är doktorander, och det finns totalt över 700 verksamma i arbetsstyrkan. Läs gärna mer om institutionens verksamhet här: www.igp.uu.se

Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba inom Uppsala universitet: https://uu.se/om-uu/jobba-hos-oss/

Institutionens administration omfattar HR, Ekonomi, Grundutbildning och Kommunikation samt Ledningsstöd i ett nära samarbete. Verksamhetsstödet består av ca 25 personer som arbetar tillsammans med lärare, forskare och doktorander i en kreativ och professionell miljö.

I arbetet som administratör innebär administrativa uppgifter och institutionsservice inom ett brett arbetsområde.

Arbetsuppgifter som bland annat ingår i detta är:
AKKA, katalogadministration samt behörighetsregistrering. Administrering av större konferensarrangemang t.ex. rese-, hotell- och taxibokningar. Olika typer av beställningar som t.ex. kontorsmaterial. Lokalytorna; inventering, införande och uppdateringar i system samt ha överblick över institutionens lokalytor. Administrera olika tillstånd för forskningsarbete. Ansvar för telefoner, telefonabonnemang, maillistor m.m. Ta hand om fakturor som har genererats samt vid behov skapa faktureringsunderlag. Diarieföring och arkivering.

Arbetsuppgifterna innefattar ett brett spektrum av administrativa uppgifter som kan förekomma i arbetet vid en institution.

Kvalifikationskrav
Högskoleutbildning eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter är ett krav. Arbetsuppgifterna kräver mycket god administrativ förmåga samt en vilja att självständigt utveckla rutiner och arbetssätt. Du vill ta ansvar och är drivande, har god organisationsförmåga och förmågan att prioritera. Eftersom kontakt med andra verksamma är en central del av arbetet är det nödvändigt att du är utåtriktad, har servicekänsla och att du har en god samarbetsförmåga. För anställningen krävs mycket god datorvana samt goda skriftliga och muntliga kunskaper i svenska och engelska.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Önskvärt/meriterande i övrigt
Önskvärt är erfarenhet av de datasystem som används inom Uppsala universitet, såsom exempelvis AKKA , W3D3 och Raindance. Tidigare erfarenhet av statlig verksamhet är önskvärt.

Om anställningen
Anställningen är en tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas. Omfattningen är 100 %. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Upplysningar om anställningen lämnas av: Camilla Nilsson, Camilla.nilsson@igp.uu.se, 018-471 5034.

Välkommen med din ansökan senast den 31 januari, UFV-PA 2023/40.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2023/40
Facklig företrädare
  • Seko Universitetsklubben, seko@uadm.uu.se
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
  • Saco-rådet, saco@uadm.uu.se
Publicerat 2023-01-13
Sista ansökningsdag 2023-01-31

Tillbaka till lediga jobb