Uppsala universitet, Institutionen för informationsteknologi

Institutionen för informationsteknologi har en ledande position inom såväl forskning som utbildning på alla nivåer. Vi är idag Uppsala universitets tredje största institution och har i dag drygt 350 anställda varav 120 lärare och 120 doktorander. C:a 5000 grundutbildningsstudenter läser en eller flera kurser vid institutionen varje år. Mer information om oss hittar du på institutionen för informationsteknologis webbplats.

Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba inom Uppsala universitet.

Arbetsuppgifter
Medverkan i forskningsprojekt som syftar  till att testa implementeringar av IoT protokollen EDHOC och OSCORE. Arbetet syftar till att hitta fel i öppna implementeringar av dessa och att rapportera i en publikation. Anställningen finansieras av forskningsprojektet aSSIsT

Kvalifikationskrav
För att anställas som amanuens är det ett krav att du är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå. Den sökande ska uppvisa goda studieresultat, och väl bemästra tekniker  för testning av IoT-protokoll, och dessutom vara förtrogen med EDHOC och OSCORE.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska innehålla ett brev där den sökande kort beskriver sin erfarenhet i undervisning, språk och kunskap (t.ex., studieintyg), samt sin kompetens och erfarenhet av protokolltestning.

Om anställningen 
Anställningen är tidsbegränsad, 6 månader, enligt HF 5 kap § 12. Omfattningen är 50 %. Tillträde 2023-06-26 eller enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala. 

Upplysningar om anställningen lämnas av: Bengt Jonsson (bengt.jonsson@it.uu.se)

Välkommen med din ansökan senast den 23 juni 2023, UFV-PA 2023/2396.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2023-06-26
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2396
Facklig företrädare
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
  • Seko Universitetsklubben, seko@uadm.uu.se
  • Saco-rådet, saco@uadm.uu.se
Publicerat 2023-06-08
Sista ansökningsdag 2023-06-23

Zurück zu Stellenangeboten