Uppsala universitet, Institutionen för kvinnors och barns hälsa

Institutionen för Kvinnors och Barns Hälsa bedriver forskning, forskarutbildning och undervisning. Verksamheten är integrerad med kvinnokliniken och barnsjukhuset vid Akademiska sjukhuset. Mer information om institutionen finns på http://kbh.uu.se/.  Global hälsa och migration är ett profilområde för institutionen.

Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba inom Uppsala universitet.

Arbetsuppgifter
Anställningen inkluderar deltagande i ett forskningsprojekt som är baserat i Bangladesh.  Arbetsuppgifterna inkluderar att självständigt utföra alla aktiviteter som behövs för aktivt deltagande i projektet inklusive rapportering av forskningsresultat, tex litteraturgenomgångar, statistiska analyser och skrivande. Projektet fokuserar på effekter av nutrition och toxiska exponeringar på hälsa och nutrition inklusive intergenerationseffekter.

Kvalifikationskrav
Sökanden ska ha en doktorsexamen helst i Global Hälsa. Mycket goda kunskaper i statistik krävs där kunnande i statistikprogrammet R är meriterande. Då projektet är baserat i Bangladesh behövs tillämpbar social/kulturell kompetens samt språkkunskap. Utmärkt kunnande i vetenskapligt skrivande på engelska är ett krav.

Bedömningskriterier
Sökande kommer att bli rankade efter forskningserfarenhet, socio/kulturell kännedom, språkkunskaper och personliga kvalifikationer.

Om anställningen 
Anställningen är tidsbegränsad, 4 månader. Omfattningen är heltid. Tillträde 2023-09-01 eller enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala

Upplysningar om anställningen lämnas av: Professor Eva-Charlotte Ekström, Lotta.Ekstrom@kbh.uu.se

Välkommen med din ansökan senast den 12 juni 2023, UFV-PA 2023/2075.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-09-01 eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2023/2075
Facklig företrädare
  • Seko Universitetsklubben, seko@uadm.uu.se
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
  • Saco-rådet, saco@uadm.uu.se
Publicerat 2023-05-29
Sista ansökningsdag 2023-06-12

Tillbaka till lediga jobb