Uppsala universitet, Inst för pedagogik, didaktik och utbildningssociologi

Vill du arbeta med ekonomiadministration, med stöd av kompetenta och trevliga kollegor i en internationell miljö? Vill du ha en arbetsgivare som satsar på ett hållbart medarbetarskap och erbjuder trygga, förmånliga arbetsvillkor? Välkommen att söka anställning som ekonomiadministratör på Uppsala universitet.

Institutionen för pedagogik, didaktik och utbildningsstudier (EDU) bedriver forskning, forskarutbildning, grundutbildning och uppdragsutbildning inom pedagogik, didaktik och utbildningssociologi. Vid EDU finns också flera masterprogram. EDU har drygt 270 anställda varav runt 185 lärare/forskare, 55 doktorander och 30 administratörer. Mer information om institutionens verksamhet hittar du på www.edu.uu.se. 

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår ekonomiadministrativa uppgifter, som bl.a. leverantörs- och kundfakturor, intern- och vidarefaktureringar, anläggningsregister och ekonomiuppföljning. Arbetsuppgifter kopplade till mötesarrangemang, som beställning av resor, hotell och möteslokaler samt viss övrig konferensadministration. I tjänsten ligger också ansvar, tillsammans med annan ekonomiadministratör, för institutionens diarium och arkiv samt i övrigt förekommande allmänt administrativt arbete. Arbetet är självständigt, men kräver nära samarbete med institutionens ekonomer/ekonomiadministratör, verksamhetsansvariga och institutionsledning.  

Kvalifikationskrav
Högskoleexamen med inriktning ekonomi eller motsvarande kompetens som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Bred erfarenhet av självständigt ekonomiadministrativt arbete samt erfarenhet av rese- och mötesarrangemang. Erfarenhet av arkivhantering och diarieföring. Mycket god datorvana och mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet som samarbets- och initiativförmåga samt organisationsförmåga, självständighet och flexibilitet. Du måste också ha ett utåtriktat arbetssätt och tycka att det är kul med service.

Önskvärt/meriterande i övrigt
Erfarenhet av arbete i Raindance.

Universitetet kommer i denna rekrytering främst att beakta den som efter en kvalitativ helhetsbedömning av kompetens och skicklighet bedöms ha de bästa förutsättningarna att genomföra och utveckla aktuella arbetsuppgifter samt bidra till en positiv utveckling av verksamheten.

Om anställningen 
Anställningen är tillsvidare (provanställning kan tillämpas). Omfattningen är 100 %. Tillträde 2024-08-01 eller enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala.

Upplysningar om anställningen lämnas av: administrativ chef Micael Jansson, tel. 018-471 2497, e-post micael.jansson@edu.uu.se.

I denna rekrytering har vi ersatt det personliga brevet med frågor som du besvarar i samband med din ansökan.

Välkommen med din ansökan senast den 30 maj 2024, UFV-PA 2024/1503.

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-01
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2024/1503
Facklig företrädare
  • Seko Universitetsklubben, seko@uu.se
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
  • Saco-S-föreningen, saco-s@uu.se
Publicerat 2024-05-10
Sista ansökningsdag 2024-05-30

Tillbaka till lediga jobb