Uppsala universitet, Universitetsförvaltningen, Kommunikationsavdelningen

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 45 000 studenter, mer än 7 000 anställda och en omsättning på cirka 7 miljarder kronor.

Uppsala Health Summit är en internationell årligt återkommande konferens i Uppsala för beslutsfattare, opinionsbildare och experter för samtal om hur kunskap från forskning och innovationer kan användas för bättre hälsa och bättre vård. Vid Uppsala Health Summit den 19–21 oktober 2020 kommer fokus att vara på antimikrobiell resistens och de beteendeförändringar som krävs inom olika sektorer och nivåer för att bevara de läkemedel som modern medicin är beroende av. Uppsala Health Summit är organisatoriskt placerat vid Kommunikationsavdelningen, Enheten för ledningsstöd och samverkan. Du hittar mer information om Uppsala Health Summit på http://www.uppsalahealthsummit.se.

Vi söker nu en kommunikatör som under en begränsad tid kan svara för kommunikationsarbetet inför 2020 års möte.

Arbetsuppgifter:

I arbetsuppgifterna ingår att stötta projektsekretariatet med kommunikation, marknadsföring samt dokumentation. Du ska bland annat marknadsföra konferensen, genomföra intervjuer med delegater och sponsorer, utarbeta och genomföra en strategi för sociala medier, publicera texter och annan dokumentation på webben, skriva nyhetsbrev, samt svara för praktiska arrangemang före, under och efter konferensen. Du är även redaktör för våra  pre- och post-conference rapporter.

Kvalifikationskrav:

Du ska ha en akademisk examen inom marknadsföring, kommunikation eller journalistik eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt som arbetsgivaren finner likvärdiga. Du måste ha kunskaper i webpublicering och sociala medier. Din svenska och engelska är på en nivå där du obehindrat skriver copy och engagerande texter. Du har internationell erfarenhet från redaktionellt arbete med rapporter med många skribenter. Vi förutsätter att du är lätt att samarbeta med och är resultatinriktad.

Önskvärt/meriterande i övrigt:

Erfarenhet av motsvarande arbete inom offentlig sektor eller internationell organisation. Kunskap om globala policyfrågor inom hälsa och vård.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning t.o.m. 2020-12-31

Anställningens omfattning: 40%

Upplysningar om anställningen lämnas av: enhetschef Johannes Borgegård, Johannes.Borgegard@uadm.uu.se och projektledare Anna Ledin, anna.ledin@uadm.uu.se

Välkommen med din ansökan senast den 6 december 2019, UFV-PA 2019/4194.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40%
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2019/4194
Facklig företrädare
  • Seko Universitetsklubben, seko@uadm.uu.se
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
  • Saco-rådet, saco@uadm.uu.se
Publicerat 2019-11-29
Sista ansökningsdag 2019-12-06

返回职位空缺页面