Uppsala universitet, Universitetsförvaltningen, Kommunikationsavdelningen

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 45 000 studenter, mer än 7 000 anställda och en omsättning på cirka 7 miljarder kronor.

Uppsala Health Summit är en internationell, årligt återkommande mötesplats för beslutsfattare, opinionsbildare och experter för samtal om hur vi kan använda kunskap från forskning och innovationer för bättre hälsa och bättre vård. Samtliga delegater är personligt inbjudna personer från industri, politik, akademi, vård och civilsamhället, och kommer från olika delar av världen.

Vi söker nu en administratör som under en begränsad tid kan assistera oss med att hantera projektets administration inför 2020 års möte.

Uppsala Health Summit är organisatoriskt placerat vid kommunikationsavdelningen, Enheten för ledningsstöd och samverkan. Du hittar mer information om Uppsala Health Summit på

http://www.uppsalahealthsummit.se.

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna omfattar huvudsakligen, men inte enbart: registerhållning; utskick av inbjudningar och nyhetsbrev till identifierade mottagare; anmälningar; kontakter med talare, delegater samt inköp inför konferensen. Arbetsuppgifterna innefattar även administration kring rekrytering av studentmedarbetare samt hantering av projektets löpande ekonomiadministration. Du kommer också att arbeta på plats under själva mötet. Under arbetet kommer du att få stöd från och rapportera till Uppsala Health Summits projektledning.

Kvalifikationskrav:

Du som söker ska ha dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete i internationella miljöer, gärna från arbete med internationella möten och konferenser med inriktning på infektionssjukdomar och global hälsa.

Du är van vid att ha engelska som arbetsspråk och har mycket god känsla för hur språket används i skriftlig korrespondens. Du har mycket goda kunskaper i Microsoft Office samt erfarenhet att hantera CRM system.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som ett utpräglat ordningssinne, vara ansvarstagande och noggrann och ha en mycket god känsla för service.Vi ställer höga krav på samarbetsförmåga, samtidigt som vi förutsätter att du är självgående. Arbetstempot kan tidvis vara högt, och nya uppgifter kan behöva lösas med kort varsel.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning t.o.m. 2021-01-30

Anställningens omfattning: 50 %

Upplysningar om anställningen lämnas av: enhetschef Johannes Borgegård, johannes.borgegard@uadm.uu.se.

Välkommen med din ansökan senast den 6 december 2019, UFV-PA 2019/4198.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 %
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer UFV-PA 2019/4198
Facklig företrädare
  • Seko Universitetsklubben, seko@uadm.uu.se
  • Saco-rådet, saco@uadm.uu.se
  • ST/TCO, tco@fackorg.uu.se
Publicerat 2019-11-29
Sista ansökningsdag 2019-12-06

返回职位空缺页面